LCHF Laxsida med dillmajonnäs

Mmmm vilken god fredagsmiddag, ingen tacos utan lax!!!  Enkelt och gott, bara att sätta in i ugnen. Köpte en färsk laxsida på ICA som vi saltade och kryddade med citronpeppar och citronskivor över. In i mitten av ugnen 225 grader tills laxen nått en innertemperatur på 58 grader. 
 
 
 
 
 
 
Till laxen hade vi broccoli, grönsallad, ägghalvor och min hemmagjorda dillmajonnäs sås. Gick snabbare att tillaga än tacos en fredag. Ett glas vitt vin till maten var inte så dumt.
 
 
Dillmajonnässås;
Passar till all sorts lax.
Kall sås.
 
3dl hårdvispad grädde
1-2 dl majonnäs
1 dl vanlig senap
1 msk Dijon senap
Klipp ner mycket dill.
#1 - - Stina:

Mmm det låter smaskens!

#2 - - Ellen:

Smarrigt! Det blir lax här idag.