Lchf Pizza

Måste tipsa om världens godaste pizza. Till och med barnen älskar Lchf pizzan.
 
Förut gjorde vi degen själva, men nu har de sänkt priset på Katrin Z. Pizza Mix från 99 kr, till 59 kr, vilket är en stor skillnad, och den är dessutom mycket godare än hemmagjord.
 
 
Den här gången fick det bli , riven ost, rökt skinka och köttfärs på, så gott :)
 
  
Lite bearnaisesås, och en klick crème fraiche, höjer pizzan ytterligare.
 
 
Passa på att köpa pizzamixen på ICA Matmästar`n i Östersund. Den enda butiken som säljer Katrin Zytromierskas Lchf klubbens produkter i hela Jämtland.
 
 
#1 - - Elisabeth Boman:

Undrar om dom kan ta hem den till Ica Maxi? Är lite le på att göra botten själv.
Ser fantastiskt gott ut :)

Svar: Så enkelt och smidigt och gott. Hör efter med din butik :)
halvalindha

#2 - - Chi Chi:

Ser gott ut, men vet inte om någon affär här säljer lchf produkter, men ska kolla upp det. Tack för ditt svar, jag tycker ju inte om majonäs eller räkost, går det bra med en babybel ost till äggen till frukost? Tror det var för mycket mejerier, känns redan bättre i magen och jag ska nog äta mer feta såser. Ha en skön helg:-) Kram

Svar: Ja mejerier kan ställa till det. Blir så glad att du är så duktig och målmedveten och försöker verkligen fixa detta, bra jobbat!!! Visst går det bra att äta ost till frukost. Gillar du äggröra med bacon till frukost, kanske till helgen eller så kan du äta som alternativ turkisk yoghurt med bär. Är det nåt som skulle fungera? Dricker du kaffe på morgonen? Ta gärna lite grädde i kaffet då. Ha en trevlig kväll och helg kram :)
halvalindha

#3 - - Anonym:

s

#4 - - Anonym:

Hur många pizzor får man ut på ur en sån påse/krt ??

Svar: En bakplåt.
halvalindha

#5 - - Monica:

Vad innehåller den? Kostdoktorn skrev en gång att brödmixer innehåller mer kolhydrater än utlovat. Jag ska till Sthlm om 14 dagar, kan försöka leta upp Katrin Z butik.

Svar: Hej! Här kommer innehållet. Näringsvärde per 100 g:
Energi1523 KJ / 362 kcalProtein16,6 gKolhydrater6,3 gFett25,38 g
Varav mättat fett1 gKostfiber30 gSalt4 g
Butiken ligger i Sturegallerian, ha så trevligt i Stockholm.
Ingredienser:

Fiber från potatis, mandelmjöl, psylliumfröskal, mjölkpulver och salt
halvalindha

#6 - - Chi Chi:

Tack Lindha för att du alltid tar dig tid att svara:-)
Jättebra alternativ till frukost, det passar mig bra. Vågen visade ner denna vecka också, nu är det 3kg ner på 3veckor, är det bra takt neråt? Känns bra och jag kämpar på och tror på detta. Om du syndar en dag hur lång tid tar det att rätta till det igen? Dum fråga kanske men bra att veta.
Kramar

Svar: Självklart så svarar jag så fort jag hinner, det känns viktigt för mig och kul att vi kan hjälpa varandra. Jag tycker din viktminskning är jättebra, bra jobbat!!! Om jag syndar med kolhydrater så kan det hända att jag står still i vikt den veckan, men i bland har det inte påverkat något alls. Även om jag unnat mig kolhydrater så har jag fortsatt träna. Men alla är vi olika känsliga och sen beror det på hur mycket man "syndar" Nån gång har jag gått upp i vikt också, men det har bara handlat om några hg. Så syndar man så är det inte förstört, det är bara att fortsätta. Det som är jobbigast, tycker jag är att när jag äter kolhydrater får jag ett enormt sug dagen efter, men är man förberedd på det, så löser det sig. Fortsätt kämpa på, du gör det så bra. Ett till tips på frukost; omelett på 2ägg, lite grädde Salt/peppar, skinkskiva och ost, stek i stekpanna. Supergott. Ha en trevlig helg kram :)
halvalindha

#7 - - Hans:

I går blev det en promenad på ca 40-45 minuter. Man känner sig nöjd i kroppen efteråt. På hösten är det tipspromenader på söndagar. De startar för årstiden den 6 september och det är alltid snart 9.30-11.30 förutom en gång då det är på eftermiddagen. Jag brukar gå för jag älskar frågesport. Sträckorna är olika långt från gång till gång. Det kan variera mellan 3-5 km, eftersom det är snitslad bana på motionsspår. Ibland gå tipspromenaden mellan olika spår. Platespotting har man hållt på med några år. Jag hörde på lokalradion att det var en kvinna som jobbar där som sa´ att hon och hennes man har hållt på med det på sin semester för två år sedan. Då började jag också att leta. Ha en trevlig helg och må så gott. Kram

Svar: Det är härligt med promenader, speciellt nu mot hösten, vackert ute. Det låter ju trevligt med söndagspromenader, nytta med nöje som du bruka skriva, med frågesport. Bra inställning du har, att du ser det positivt med motion :) Ha själv en härlig helg, kram.
halvalindha

#8 - - Hans:

Någon lär ha sagt att "den bästa motionen är den som blir av". Kram

Svar: Ett av de bästa citaten som finns .)
halvalindha

#9 - - Lena:

Jag brukar också shoppa där, perfekt när man inte behöver beställa på nätet och invänta paket längre : ) Lite tråkigt när expediten i kassan kommenterade att "jag nog köpte världens dyraste knäckebröd"....

Svar: Ja det var ju tråkigt, varför ska kassörskan tala om för dig vad du handlar för varor.
halvalindha

#10 - - Petra:

Jag har gjort din köttfärslimpa med skinka och ost i, som du lade ut recept på för ett tag sedan och den var verkligen jättegod! Så tack för tipset!!

Svar: Hej! Kul att du gillade den :) Ha en trevlig helg :)
halvalindha