Minus 4,4 kilo igen .....

Vardagen är tillbaka och min minsta har börjat skolan i dag igen. Det är både gruvensamt och skönt med vardag och rutiner igen, det tar någon dag att komma i gång. Jag hade bokat in träning med min Pt Jonas innan jul till träning i dag då det kändes bra att göra det i förväg, jag vet annars hur lätt det kan vara att börja skjuta upp saker. Dessutom var det dags för BIA mätning, och jag väger mig ju endast en gång i månaden. Lite nervös var jag men jag visste att jag skött kosten, det har bara blivit mindre motion under julen. Och jag är så jäkla glad MINUS 4,4 kg!!! Sammanlagt drygt 12kg på tre månader.  

 
 

Det som gör mig extra glad är att min LCHF-kost mitt sätt att äta fungerar tillsammans med rörelse. Jag äter mig mätt och känner att jag har sådan balans med min kost. Här hålls inte på med några nya dieter, räkna kalorier eller väga maten; och det är ju det som är så skönt, att få det till en livsstil och samtidigt gå ner de kilon jag behöver.

Vågen går nedåt och jag har lite mer kilon att gå ner tills jag kommer i min blå klänning som är mitt mål. Att äta min balanserade LCHF-kost och inte ett snedsteg eller att jag hade fallit dit för julens frestelser beror mycket på att min kost ger mig inga sug och att jag håller mig till matplanen; frukost lunch och middag.  

 
Så nu fortsätter jag och mår bra och startar ju upp mina cirklar, som börjar redan nu på måndag, där jag ser framemot att dela med mig av LCHF-kost, rörelse och den mentala biten; ja, allt jag vet och kan som gör att det fungerar. Här kan ni läsa mer om mina cirklar och anmäla er eller mejla mig direkt på; lindha.vikstrom@jamtland.st

Det är både distanscirklar och även en cirkel med fysiska träffar i Östersund.

Känns som att jag går på moln idag och jag ser så mycket fram emot att få dela med mig av mina verktyg till er och den gemenskap vi kommer att få i vår grupp.

Dessutom så kommer min föreläsning "Andra resan" att vara den 29/1 i Krokom genom ett samarbete med Studieförbundet vuxenskolan Östersund, för endast 100kr har du möjlighet att lyssna på mig om du vill. Här  kan du även läsa om vilka fler orter jag kommer till.
 
De föreläsningar som är klara att anmäla sig till är dessa:
 
Läs mer här KROKOM 29/1
Plats; Magneten
Tid; 19.00 - 20.00
I Samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan pris 100 kr.
 
SUNDSVALL 17/2
Plats; Kulturmagasinet
Tid; kl. 18:15 - 19:30
Biljettpris; 350 kr
Ni köper er biljett HÄR
 
UPPSALA 19/3
Plats; Missionskyrkan Uppsala 
Linnestugan 
Tid; kl. 18:15 - 19.30
Biljettpris; 350 kr
Mejla er anmälan; lindha.vikstrom@jamtland.st
 

Välkommen till min föreläsning "Andra resan"! En inspirerande, ärlig och känslosam föreläsning med hög igenkänningsfaktor. Här delar jag med mig av både med- och motgångar. Hur jag lyckades gå ner halva min vikt (-70 kg) med hjälp av LCHF, och hur jag idag hanterar min andra resa för att nå de mål jag vill efter återfall och viktuppgång.

 
 
 
 
#1 - - Birgitta Höglunds mat:

Grattis, min vän, fantastiskt jobbat att ha gått ner så mycket över julhelgerna. En så bra förebild du är, som inte håller på och mixtrar med kosten hit och dit utan håller dig till ditt vinnande koncept. Lycka till på den fortsatta vägen, snart får vi se dig i din blå klänning igen. <3

#2 - - Anonym:

Grattis till fina resultatet igen
Ser du ändring på alla andra värden som vågen visar? Har själv samma typ av våg nämligen. Ex visceralt fett siffran är kul att följa. Nått du vill berätta?

Svar: Tack så mycket, ja jag ser alla resultat och nu ligger mina vicerala värden på en bra nivå igen. ska göra ett inlägg om detta framöver och visa :)
halvalindha

#3 - - Birgitta Höglund:

Grattis till dina framgångar, min vän. Du är en så bra förebild, som håller dig till ditt vinnande koncept istället för att hålla på att mixtra hit och dit med olika dieter. Alla kan trilla av banan då och då, det är starkt gjort att du tagit dig upp igen och lyckats så bra. Snart kommer vi att få se dig i den blå klänningen igen <3

Svar: Tusen tack för ditt fina stöd <3
halvalindha

#4 - - Margaretha:

Hej tack för pepp. Jag har försökt få fram recept på din blogg när jag trycker på recept kommer bara det upp recept på lax. Jag har ju sett väldigt mycket recept förut men kommer inte åt dem.

Svar: Ska kolla upp detta.
halvalindha

#5 - - Hannas krypin :

Så bra jobbat! Grattis till den fina viktminskningen!

Svar: Tusen tack :)
halvalindha

#6 - - monica:

Så roligt att det går bra för dig! Att andra resan går lika bra som den första. Att du mår bra och är nöjd med dig själv.Denna julen bättre än förra!😊🤗

Svar: Tack, ja den här julen gick verkligen så mycket bättre :)
halvalindha

#7 - - Margaretha:

Nu funkar det hittade de recept jag sökte tack

#8 - - Anonym:

Starkt jobbat! Önskar ett inlägg med en översikt hur en vecka kan se ut med mat och träning.