Viktminskning/kurs 2018

Nu har min distanskurs på nätet hållit i gång lite mer än två veckor, och jag är så glad över gruppen som tillsammans stöttar och peppar varandra förutom den dagliga supporten från mig. Blir så glad när de säger att de har ätit LCHF förut men inte lyckats gå ner i vikt eller har haft styrkan att hålla i det, för det är ju så lätt att motivationen tryter trots att man vet precis hur man ska göra eller hur?
 
Sammanhållningen i gruppen gör dem starka tillsammans, man har en trevlig sysselsättning och finner kraft och kan skriva om de behöver hjälp med något. Tio härliga tjejer i blandade åldrar med olika erfarenheter har tillsammans på 2 veckor gått ner 26,4 kg!!!! Känner sådan glädje med dem för jag vet hur de har kämpat dessa veckor med olika dilemman med tjejresor och frestelser.
 
Nu har tjejerna två veckor kvar och redan känner de att de tillsammans själva tar över gruppen för att fortsätta stötta varandra i sin resa. Det är detta som gör mig så glad; den fina stämningen. Jag minns en grupp jag hade och de bestämde att de som kunde skulle träffas på LCHF-kryssningen, det var så häftigt att träffa dem där <3 
 
Nu kör jag i gång en ny distanskurs med start nästa år vecka 2 till 5, 2018. Vill du vara med så mejla mig för mer information, just nu finns det 8 platser kvar.
 
Cirkel/Hållbar viktminskning: 4 veckor, pris 995 kr per person.
Start vecka 2 - 5, dvs 8 januari 2018
  • Vi kommer att ha en sluten grupp via Facebook (detta kräver att du har ett FB konto).
  • Daglig feedback från mig och övriga deltagare
  • Vi kommer att ha olika tema varje vecka, där jag skriver hur och vad vi ska göra.
  • Recept/menyplan varje vecka 
  • Plus mycket mera 
 
För anmälan och mer info mejla mig;
lindha.vikstrom@jamtland.st Skriv i ämnesraden "cirkel 2018".  
OBS. begränsat antal platser.
 
Ska 2018 bli ditt år?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg