V.I.P. LCHF kurs

Redan nu på måndag den 15/11 startar jag upp en ny kurs som jag kallar för V.I.P. LCHF. Den är till för dig som gått mina tidigare kurser och därför har jag utformat denna kurs med det bästa ur mina tidigare kurser, men givetvis med lite nytt också. 
 
Kursen pågår i fyra veckor så vi kommer givetvis lite in på hur vi kan fira och mysa julen utan att falla dit. Ni kommer inte att få veckomenyer då ni har menyer sedan tidigare kurser, men däremot kommer det att finnas en receptbank med inspiration. Pris för denna kurs endast 249 kr.
 
Med hjälp av daglig coachning från mig och tillsammans så motiverar och inspirerar vi varandra. Jag ser verkligen fram emot denna spännande kurs tillsammans med er, och känner du att du vill vara med så klicka in dig här till V.I.P. kurs med halvalindha. 
 
Vill du gå denna kurs trots att du inte gått tidigare kurser så gäller det att du åtminstonde har baskunskaper inom LCHF.
 
För mig handlar handlar det inte om att jag blir lyckligare med normalvikt, utan för mig handlar det om att må bra i en frisk kropp där jag kan röra mig som jag vill utan att ha värk i kroppen. Det är viktigt att gå till sig själv och känna vad som är lagom för dig själv, för alla är vi olika och måste respektera varandras olika storlekar, det viktiga är var du mår du bäst.
 
Varmt välkommen till min kurs där du hittar mer info här.
 
 
Visa fler inlägg