Paleokväll i Stockholm

Har haft en sådan skön helg i Stockholm och har verkligen njutit och kopplat av. Jag älskar verkligen att bo på hotell med allt vad det innebär, hotellfrukost, städat rum varje dag, man slipper bädda själv, de viker t.o.m. toalettpapperet till en snibb, patetiskt men jag gillar sådant :)   
Ni vill ju ha bilder på vad jag äter så här kommer min frukost; bacon, äggröra, keso, ett kokt ägg, Bregott, Cream cheese, två skivor ost och kaffe. 
 
 
Senare gav jag mig ut i staden och hamnade i Kungsträdgården där finalen av RIX FM Festivalen var live. Det blev en hamburger-lunch och jag orkade inte ändra, utan tog in maten som den var och monterade ner den till min LCHF. Lämnade Strips och bröd och blev faktiskt ändå mätt då det var en rejäl hamburgare. 
Sedan var det dags för föreläsning med Karl Hulten om kostens betydelse vid autoimmuna sjukdomar, verkligen intressant. Min vän Marie Norder Aspholm har skrivit ett väldigt bra inlägg om Paleokvällen som blev en succé, så ni kan ta del av inlägget här.
En härlig Paleo-buffé med chokladmoussetårta som avslutning. Ekologiska kycklingspett serverades med ugnsbakade rödbetor, ugnsrostade rotfrukter och olika grönsakstillbehör samt en fantastiskt god cashew-sås. 
Choklasmoussetårtan hade kokboksförfattaren Åsa Söderlund gjort.
 
Minglade och surrade med många, så trevligt. Här kokboksförfattaren och min nya arbetskamrat Birgitta Höglund och Cecilia Nisbet Nilsson grundaren av Swedish Paleo som ordnat detta fantastiska event.
 
 
 
Visa fler inlägg