Motivation

Vad gör ni när ni är på gränsen till att ge upp, när ni inte orkar, och känner att det inte är meningen med något, jag är dömd att vara överviktig resten av livet. Jag går ju ändå inte ner i vikt, eller det går så sakta, det tar sån tid, det måste vara nåt fel på mig, och min kropp svarar inte.
 
Oavsett hur många kilon man har att gå ner, så kommer det att komma dagar när allt känns tungt och motigt, för man vill ju bli smal på en gång, och helst JUST NU!!!
 
Vad har ni för knep för att klara den "dagen" när det känns som allra jobbigast. Att, nä nu ger jag upp! När man bara känner; nu skiter jag i det här, jag orkar inte träna, jag vill äta pizza, läsk, chips och smörgåsar (som är mina laster).
 
Jag brukar ta en promenad och lyssna på bra musik för att skingra tankarna, men det är inte alltid det hjälper.
 
Men något som kan vara bra att ha i bakhuvudet när du känner att chokladbiten lockar mer än något annat så ta dig en funderare på vad som fick dig att starta din nya livsstil, varför ville du börja göra en förändring? För inte kommer den där chokladbiten att föra dig närmare ditt mål? Nej chokladbiten är en tillfällig kick i livet, i vårat belöningscentra, men tyvärr är kicken inte långvarig och genast vill du ha mer för att du ångrade dig och känner att allt nu är förstört, och så börjar vi om på måndag igen.
(Här på bilden nedan är min anledning till varför jag startade).
 
 
Det kommer aldrig att komma en bättre måndag som är lättare än just här och just nu. Jag jobbar väldigt mycket mentalt med mig själv och mina klienter och vet hur viktigt det är att finna någon ny sysselsättning i livet som ger dig större kick än att sitta i soffan och äta.    
 
Det tar längre tid att förändra ett beteende, än att gå ner i vikt. Även om man får äta sig mätt med god LCHF-kost så är det ju ändå lätt att äta för mycket, överäta. Så vi måste börja göra något som för oss närmare vårat mål varje dag och inte tvärtom.
 
 
Visa fler inlägg