En början....

Att må dåligt kan vara en bra början, jag menar det är ju endast då vi är mottagliga för en förändring åtminstone så var och är det så för mig. Hur gärna jag än ville gå ner i vikt för min hälsas skull när jag vägde 140 kg så infann sig inte tillräckligt med motivation för att ta tag i min hälsa. 
 
Det som fick mig att ta tag i min övervikt var när sanningen blottades på ett brutalt sätt för mig när jag 40 år gammal inte fick plats i flygplansstolen. Det var först då som jag förstod och fick kraft att ta tag i min hälsa/övervikt.
 
För mig handlar det inte om att jag blir lyckligare med normalvikt, för mig handlar det mycket om att må bra i en frisk kropp där jag kan röra mig som jag vill utan att ha värk i kroppen. Jag vill ju att min kropp ska orka länge till, sedan kommer ju givetvis fördelarna med att väga lagom mycket med allt vad det gäller kläder, resa obehindrat, att våga mer, ta för sig mer osv.
 
Det är viktigt att gå till sig själv och känna vad som är lagom för sig själv, för alla är vi olika och måste respektera varandras olika storlekar, det viktiga är; var mår du bäst.
 
 
 
Nu startar jag upp en Ny Kursstart 13/9 - 11/10 4 veckor för 349 kronor (knappt 90 kr. i veckan)
 
I mina kurser som jag har på distans fokuserar jag mycket på den mentala biten, och det är många som går om mina kurser då de uppskattar hur upplägget i kursen ser ut. Här du får daglig coachning av mig, och tillsammans delar vi med oss av våra egna erfarenheter och ni får nya veckomenyer/recept att följa varje vecka.

I mina kurser fokuserar vi mycket på det långsiktiga tänket och att inte låta sig stressas, en livsstilsförändring måste få ta sin tid. Och många är de i mina grupper som har gått ner i vikt, och hade de gett upp de veckor när vågen stått still eller om de gått upp i vikt så hade de inte varit där de är idag med många kilon minus på vågen. I mina grupper får vi stöd och pepp i med- och motgång så att vi hela tiden har motivationen att se framåt.

Kom ihåg att det omöjliga är möjligt om vi bara låter det få ta sin tid. 

Ny Kursstart 13/9 - 11/10 4 veckor för 349 kronor (knappt 90 kr. i veckan)

Känns detta spännande och du vill vara med i min grupp  så kan du klicka här så kommer du till kursen och kan läsa mer där.
 
Visa fler inlägg