Säsongsavslutning

Nu är snart påskledigheten slut och vilket påskväder vi haft, rena sommarvärmen! Det kunde inte blivit en bättre avslutning för oss här i Edsåsdalen. 

(null)

Nu väntar ju för oss nytt då vi längtar till vår fjällstuga, och Magnus snickrar för fullt för att vi ska kunna flytta in till vintersäsongen nästa år. 

Jag har ju varit långledig hela påsken och har verkligen haft det så avkopplande. Det blir ju en helt annan livskvalitet när man är i fjällen, Det finns inte så mycket att göra i en husvagn så man umgås och är ute hela dagarna. Vi har åkt skoter och grävt ner oss i solgropar, jag har åkt längdskidor och barnen har åkt slalom. Snacka om att fjällen verkligen fyller på med energi.
(null) 

(null)

(null)


Påsken är ju väldigt fokuserad på socker och för min del har påskfirandet gått bra. Inget sug efter godis och choklad, jag har hållt mig på banan och endast unnat mig ett och annat glas vin. 

Planering, bra LCHF mat och rörelse kan sammanfatta min påsk. Att planera är nog det smartaste verktyget vi kan använda för att hålla oss på banan. Och att grilla ute varierat är ingen konst: LCHF-kolbulle, hamburgare, korvar med hög kötthalt, varma mackor bakat med LCHF-recept. 


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 Fulladdad med en massa ny energi så ser jag fram emot att börja förbereda min nya föreläsning och lite andra nya roliga jobb. För mig är det viktigt att alltid ha något att se fram emot, att jobba mot nya mål. På det viset känner jag mig motiverad och blir inspirerad att lyckas med det jag vill.   (null)
Visa fler inlägg