En spännande föreläsning

Hur bra och spännande blir inte detta?
Är det någon person jag avgudar så är det Anna Hallen. När hon skriver om sina kunskaper och erfarenheter som gammal jojo-bantare som mig är det precis som om det är mina ord, likheten i känslor och tänk är slående.
 
Min första kontakt med Anna var i augusti 2015 då jag läste ett inlägg som hon skrivit, och som jag ville dela på min blogg. Vi avslutade vår sms-konversation med att hoppas att våra vägar skulle korsas en dag. Och tiden/livet gjorde att vi träffades för första gången ett år senare, i september 2016 då jag gick min utbildning till Lic kostrådgivare och Livsstilskonsulent  hos henne i Skåne strax utanför Ängelholm. En fantastisk utbildning som jag rekommenderar till alla, även om man inte vill jobba som kostrådgivare är det så lärorik information att ta till sig för att kunna få en bättre hälsa; man får en sådan insikt om hur man kan hjälpa andra, men även sig själv.
 
 
Och nu är det dags för mig och Anna att föreläsa tillsammans på Livsstilsgården i Farhult utanför Ängelholm måndagen den 8 maj 2017 kl. 18 - 20.30 ca! Tillsammans har jag och Anna värdefulla kunskaper inom viktminskning, och vi har båda jojo-bantat en stor del av våra liv och vet av egna erfarenheter hur jobbigt det är att aldrig lyckas.
Anna är dessutom en fantastisk lärare som besitter mycket kunskaper inom näringslära och kroppens system.
 
Jag kommer att föreläsa om min livsstilsförändring, hur jag kunde gå upp i vikt till 140 kg och sedan hur jag lyckades ta tag i mitt liv, mitt i livspusslet som pågår runt oss alla hela tiden. Hur lyckades jag skapa egen tid till att göra det omöjliga möjligt när jag aldrig förut lyckats; att äntligen hålla vikten?
 
  
Anna kommer att föreläsa om; att lära dig leva med maten och varför äter vi? Hur ska vi göra för att må vårt allra bästa?
Vad är vi designade för att äta? Kan verkligen maten vi äter styra kroppens inflammationer, vårt humör och vår sömn?
Varför behövs selen, jod, järn och magnesium och var hittar jag allt detta i maten?
 
  
Det här kommer att bli en intressant kväll med mycket inspiration och diskussioner där jag och Anna finns tillgängliga för frågor.
 
För anmälan till denna unika föreläsning där jag och Anna föreläser tillsammans för första gången, mejla till lindha.vikstrom@jamtland.st, skriv Anna//Lindha i ämnesraden.
 
Måndagen den 8 maj 2017 kl. 18 - 20:30 ca.
Pris per person 300 kr
 
Vägbeskrivning till föreläsningen:
Adress; Livsstilsgården i Norra Häljaröd, Farhultsvägen 377
Buss 225 mellan Ängelhom - Höganäs
Hållplats; Norra Häljaröd Ö
 
Anmälan är bindande och begränsat antal platser.
 
 
Varmt välkomna till denna unika föreläsning <3
 
Ni kommer väl i håg att ni kan utbilda er till Lic Viktminskningsterapeut med superrabatt hos Anna Hallen. BOKA TIDIG RABATT 2000 kronor, OCH mina läsare får 25% EXTRA RABATT om ni skriver HALVA-LINDHA17 på anmälan fåtal platser kvar.
 
Här kan ni läsa hela inlägget om utbildningen.
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg