En spännande föreläsning

Hur bra och spännande blir inte detta?
Är det någon person jag avgudar så är det Anna Hallen. När hon skriver om sina kunskaper och erfarenheter som gammal jojo-bantare som mig är det precis som om det är mina ord, likheten i känslor och tänk är slående.
 
Min första kontakt med Anna var i augusti 2015 då jag läste ett inlägg som hon skrivit, och som jag ville dela på min blogg. Vi avslutade vår sms-konversation med att hoppas att våra vägar skulle korsas en dag. Och tiden/livet gjorde att vi träffades för första gången ett år senare, i september 2016 då jag gick min utbildning till Lic kostrådgivare och Livsstilskonsulent  hos henne i Skåne strax utanför Ängelholm. En fantastisk utbildning som jag rekommenderar till alla, även om man inte vill jobba som kostrådgivare är det så lärorik information att ta till sig för att kunna få en bättre hälsa; man får en sådan insikt om hur man kan hjälpa andra, men även sig själv.
 
 
Och nu är det dags för mig och Anna att föreläsa tillsammans på Livsstilsgården i Farhult utanför Ängelholm måndagen den 8 maj 2017 kl. 18 - 20.30 ca! Tillsammans har jag och Anna värdefulla kunskaper inom viktminskning, och vi har båda jojo-bantat en stor del av våra liv och vet av egna erfarenheter hur jobbigt det är att aldrig lyckas.
Anna är dessutom en fantastisk lärare som besitter mycket kunskaper inom näringslära och kroppens system.
 
Jag kommer att föreläsa om min livsstilsförändring, hur jag kunde gå upp i vikt till 140 kg och sedan hur jag lyckades ta tag i mitt liv, mitt i livspusslet som pågår runt oss alla hela tiden. Hur lyckades jag skapa egen tid till att göra det omöjliga möjligt när jag aldrig förut lyckats; att äntligen hålla vikten?
 
  
Anna kommer att föreläsa om; att lära dig leva med maten och varför äter vi? Hur ska vi göra för att må vårt allra bästa?
Vad är vi designade för att äta? Kan verkligen maten vi äter styra kroppens inflammationer, vårt humör och vår sömn?
Varför behövs selen, jod, järn och magnesium och var hittar jag allt detta i maten?
 
  
Det här kommer att bli en intressant kväll med mycket inspiration och diskussioner där jag och Anna finns tillgängliga för frågor.
 
För anmälan till denna unika föreläsning där jag och Anna föreläser tillsammans för första gången, mejla till lindha.vikstrom@jamtland.st, skriv Anna//Lindha i ämnesraden.
 
Måndagen den 8 maj 2017 kl. 18 - 20:30 ca.
Pris per person 300 kr
 
Vägbeskrivning till föreläsningen:
Adress; Livsstilsgården i Norra Häljaröd, Farhultsvägen 377
Buss 225 mellan Ängelhom - Höganäs
Hållplats; Norra Häljaröd Ö
 
Anmälan är bindande och begränsat antal platser.
 
 
Varmt välkomna till denna unika föreläsning <3
 
Ni kommer väl i håg att ni kan utbilda er till Lic Viktminskningsterapeut med superrabatt hos Anna Hallen. BOKA TIDIG RABATT 2000 kronor, OCH mina läsare får 25% EXTRA RABATT om ni skriver HALVA-LINDHA17 på anmälan fåtal platser kvar.
 
Här kan ni läsa hela inlägget om utbildningen.
 
 
 
 
 
#1 - - Nisse Hult:

Hej Lindha

Är Jämten/Svensken överlag verkligen beredd
att göra jobbet när det kommer till skarpt läge
för att komma till läge "Bättre hälsa 2017"?
Allt jag ser i min omgivning, bland vänner och bekanta
tyder inte på detta tyvärr. Dom allra flesta vill inte
ändra på nått alls hur illa däran dom än är eller hur illa dom än mår. Gäller allt mellan rökvanor, snusande, övervikt, fetma, noll kondis drickande osv.
Snuttefiltar är heligt i landet lagom.
Har nyligen avslutat en hel vecka på noll (så nära man nu kan komma) kolhydrater.
Nått jag verkligen kan rekommendera och nått du kan tips om. Och jag har varit mätt och känt mig ohungrig hela veckan och haft bra med energi till träning etc. 3 mål mat per dag plus vatten och kaffe. Mindre fett %, lägre blodsockerhalt, lite lägre vikt som bonus.
Och lösningen att ta bort socker/stärkelse/mjöl/gluten/margarin och lägga till seriös träning, varför är inte din kropp värt detta?

#2 - - Paula:

Säkert bra kurs, men tyvärr för långt borta och ekonomisk omöjligt för mig och även livssituation är lite svår för tillfället. Men tur att det finns olika "bloggar" man får mycket information och jag läser mycket hur andra har gjort, och det har hjälpt mig framåt. <3 *** En fråga till dig Nisse Hult ! Hur gjorde du din nollning ? Vad åt du och hur mycket ? Hur mycket gick du ner i vikt ? Har du någon blogg eller insta-sida var du hjälper folk ? Du verkar ju veta en hel del om viktproblem och hälsoproblem, så skulle gärna vilja få svar till mina frågor här i Lindhas blogg. *** Hälsning/Paula

#3 - - Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg:

WOW vilken resa du gjort. Heija dig!!

#4 - - Nisse Hult:

@ Paula
Det primära för mig med nollningsveckan var ej att gå ner i vikt utan att se lite vad som händer med blodsockervärden, finns det ork nog för att träna tuffa 2-pass per dag? Ev. ge en liten sträckning/inflammation i sidan i ryggen en spark så den ger med sig.
Åt följande 3ggr per dag
4st kokta / stekta ägg
50gr smör
50gr tonfisk
Kaffe och vatten till detta
Och detta i 7 dagar på raken
Visst jag gick ner lite från ca 77,5 till ca 76
Men det viktiga för mig var att det var hur mycket energi som helst att ta av hela tiden.
Och aldrig hungrig
Blodsocker sjönk lite från ca 5,5 till mellan 4,5-5
Och som avslutning på detta åkte jag ett skidlopp på 45km sista dagen.
Har ej någon blogg eller dyl.
Har rätt bra koll på vad dom flesta gör för fel och det mesta handlar om att ändra livsstil och våga kasta alla snuttefiltar för gott för att vinna god hälsa.
Och just där stupar dom allra flesta.
Tyvärr.
Man vågar ej sluta med socker/mjöl/gluten/margariner etc.
Och så rullar det på.

#5 - - Paula:

Tack Nisse för svaren ! : ) Har varit lite osäker hur man gör detta nollning på bästa möjliga sätt. Jag måste prova detta för det kan inte vara fel att få bort inflammationer bort från blodbanor och hela kroppen. Jag själv har kamp mot lite övervikt, men du har säkert den vikt du ska ha. Jag har inte heller någon blogg eller insta- sida. ** "Så jag tackar Lindha att jag lite olovligt använde din blogg att fråga Nisse om hans "nollning". Var lite nyfiken hur han fixa det.** " TACK LINDHA <3 Kram/Paula : )

#6 - - monica:

Sten Sture Skaldeman har en bra bok . Man kan besöka LCHF eventet i Säffle. Närmare än Skåne.

#7 - - Paula:

Tack Monica <3 Kramisar Paula