Gör om gör rätt

Jag hade anmält mig till Vårruset för länge sedan för att springa nu på torsdag i Östersund, och mitt mål var att vara i så pass bra form att jag skulle slå min gamla tid och alltså springa snabbare.
 
Men som ni vet går livet inte alltid enligt ens planer och jag kan meddela att jag verkligen inte är i form att slå/jaga tider. Men i stället för att gräma mig över detta så har jag nu bestämt mig för att springa ändå, på vilket vis hjälper det mig att ge upp? Det viktiga är att jag tar mig runt oavsett tid, och för min egen skull. Men tro inte att jag ligger på latsidan, för den här veckan har jag börjat träna eftersom det inte finns några andra alternativ för mig, att gå tillbaka till det gamla -på vilket vis hjälper det mig? För mig är det nya tag som gäller och att göra om och göra rätt igen. Jag har ju mina verktyg, mer kan man inte göra och valet att ge upp finns inte i min värld.
 
Jag vet att det är jag själv som formar mitt liv, det är bara jag som kan påverka hur jag vill må och hur jag vill se ut. Och inget, absolut ingenting får man gratis. Det kostar att genom att behöva anstränga sig och det kostar på tålamodet, men jag vet att det är så värt det.
 
Jag säger inte att det är enkelt men fråga dig själv; vad vill du? Våga/orka bli den du vill vara och kämpa för det!
 
Visa fler inlägg