Spring för livet

Då var det dags, ingen återvändo! Här ser jag nöjd och glad ut tillsammans med Pt Jonas Brandt, totalt ovetandes om vad jobbigt det skulle bli!!! 
 
 
Här är starten, vi springer nerför slalombacken som var lerig och hal efter allt regn på morgonen. Ser ni mig i mitten ungefär :)
 
Solen började titta fram, och här hade vi sprungit några minuter, och jag var tvungen att kasta av mig jackan i farten då det blev så varmt.
 ( Har inga mer bilder från själva loppet som var i skogen, upp och ner för berget.)
 
Det var det mest tuffa lopp jag sprungit. 8 km terräng, det var lerigt, snårigt ,tuffa branta backar, och jag kan ju säga att hade jag vetat om hur mycket branta backar det var, förutom sista biten uppför slalombacken, då vette tusan om jag vågat utmana mig själv. 
 
Här är jag på väg uppför slalombacken och målet hägrar.
Jonas sa jag skulle ta rygg på en tjej, för att sedan springa om i uppförsbacke, -aldrig, väste jag ur mig. 

Men så såg jag att hon började bli slut, och då fick jag nya krafter och drog förbi henne.
 
 
 
Vilken KÄNSLA!!! Nu siktade jag in på mig killen i gult!!!
 
Så nära att dra förbi killen i gult, men jisses vad jag var slut!!
 
Jonas peppar mig att inte ge upp, du är snart framme, där är målet....
 
 
 
Ni anar inte hur jobbigt det var!!!
 
Öka nu sista biten sa Jonas, och på något konstigt vis finns krafter kvar till att göra det, om än bara en liten ökning.
 
Snart framme
 
I MÅL, VILKEN KÄNSLA!!!!!!
 
Killen i gult lyckades jag inte ta, men han ser rätt slut ut han också :)
 
 
Min lilla Wilma kommer och ger mig en kram :)
 
Fick en fin blomma som hon plockat till mig :) 
 
Är så glad att jag hade med mig min Pt Jonas Brandt, för han såg till att jag aldrig stannade, hur jobbigt det än var i backarna, för annars finns risk att benen blir stumma om du börjar gå i stället. Jag fick feedback hela tiden under loppet, som hjälpte mig otroligt mycket, att våga ta i och inte bli rädd för att det är jobbigt.
 
Sen känner jag mig faktiskt stolt över att jag klarade springa ner för branta backar, hoppa mellan pölar, och lera, och ducka för grenar, och träd som var i vägen. Jag som tycker att jag är så osmidig och har dålig balans.
 
 
Är så bubblande glad att jag KLARADE det, vem hade kunna trott det för 70 kg sen!!!!  Är osäker på tiden, men tror jag låg runt 64-65 minuter vilket jag är supernöjd med, eftersom det var ett terräng lopp och jag inte kom sist :).
 
Avslutade dagen med att äta kebabsallad med extra vitlökssås!!!
 
Visa fler inlägg