Kicken i livet

För mig är det viktigt att göra stimulerande saker som gör att jag har något att se fram emot. Jag måste byta ut kickarna som maten gav mig till nya sysselsättningar som får mig att må bra, i stället för att få kickarna av godis, smörgåsar, pasta, chips, strips (listan kan göras lång).
 
Jag har ju gjort den här resan förut med betydligt fler kilon att gå ner, men det betyder inte att det är enklare... Fast på ett sätt är det faktiskt enklare; jag har ju mycket mer kunskaper och verktyg nu plus det VIKTIGASTE! - jag vet att jag kan lyckas!!!! Och det ger självförtroendet en extra kick när det känns jobbigt, jag vet ju att det lönar sig i längden att stå emot suget, det lönar sig att hålla sig till planen, det lönar sig att ha tålamod!!!!
 
Valen jag gör i dag är resultatet jag får i morgon.
 
Saker som får mig att må bra är att lyssna på musik och jag har gjort en ny Spotifylista på mina favoritlåtar som ger mig energi att lyssna på. Sedan har jag satt upp lite måbra-delmål under resans gång som att jag ska unna mig fina vårfötter på en salong, fixa naglarna och göra lite fräscha slingor i håret. Det är så viktigt att känna sig fin och ta hand om sig. Det är så lätt att tänka: -när jag nått mitt mål då ska jag unna mig det ena och det andra, när det i stället är nu man behöver den där extra omsorgen.    
 
 
Visa fler inlägg