Kicken i livet

För mig är det viktigt att göra stimulerande saker som gör att jag har något att se fram emot. Jag måste byta ut kickarna som maten gav mig till nya sysselsättningar som får mig att må bra, i stället för att få kickarna av godis, smörgåsar, pasta, chips, strips (listan kan göras lång).
 
Jag har ju gjort den här resan förut med betydligt fler kilon att gå ner, men det betyder inte att det är enklare... Fast på ett sätt är det faktiskt enklare; jag har ju mycket mer kunskaper och verktyg nu plus det VIKTIGASTE! - jag vet att jag kan lyckas!!!! Och det ger självförtroendet en extra kick när det känns jobbigt, jag vet ju att det lönar sig i längden att stå emot suget, det lönar sig att hålla sig till planen, det lönar sig att ha tålamod!!!!
 
Valen jag gör i dag är resultatet jag får i morgon.
 
Saker som får mig att må bra är att lyssna på musik och jag har gjort en ny Spotifylista på mina favoritlåtar som ger mig energi att lyssna på. Sedan har jag satt upp lite måbra-delmål under resans gång som att jag ska unna mig fina vårfötter på en salong, fixa naglarna och göra lite fräscha slingor i håret. Det är så viktigt att känna sig fin och ta hand om sig. Det är så lätt att tänka: -när jag nått mitt mål då ska jag unna mig det ena och det andra, när det i stället är nu man behöver den där extra omsorgen.    
 
 
#1 - - Anonym:

Jag har varit på halvdagsspa för varje 5kg jag gått ner. Underbart 😍

#2 - - M-L:

Det är jag dålig på att göra, att unna mig något. Men ska försöka tänka på att göra det. Det blir ju roligare när man håller på att kämpa. Kul att du orkar dela med dig. 💐

#3 - - monica:

Man får "unna sig" det som gör en glad och nöjd och inte behöver vara något att stoppa i munnen. Minns när du skrev om din fotkedja.-23° idag. Inte kul med utemotion.

#4 - - Hans i Tidaholm:

Hej Lindha!

Nu var det länge sedan jag skrev här. Det har inte gått så bra för mig med viktminskningen, men nu är jag på gång igen. Ska göra något roligt till sommaren och det är mitt mål att försöka gå ner tills dess. Jag når nog inte hela målet tills dess, men jag ska fortsätta i höst och nästa år. Kommer att göra det trevliga varje år på min sommarsemester. Känner på mina byxor att jag har gått ner i vikt under januari. Har för tillfället ingen våg som fungerar, men jag tror det är nästan bättre för mig för då behöver jag inte känna så stressad att titta på vågen. Jag håller på att tappa byxorna, så jag ska göra fler hål i bältet.

#5 - - Hans i Tidaholm:

Ibland sägs det att det är bättre att ta midjemåttet och se hur mycket det minskar.