Vikt och stress

Nu är det snart dags för årets föreläsning på Ecocafeet i Östersund, där vi är fyra föreläsare som berättar om vikt och stress utifrån olika synvinklar. Det kommer att bli en trevlig kväll där vi vill inspirera och motivera Er.
 
Allt handlar givetvis inte bara om vikt utan även om vägen till en bättre hälsa och välmående. Jag ser fram emot att få berätta för er om min resa och hur den har varit i med och motgång. Dessutom kommer ni att få lyssna till ytterligare tre föreläsare som berättar om stress och den inre balansen, hormoners påverkan på vikt och stress och kostens påverkan på stress och vikt.  
 
Torsdagen den 8 februari klockan 18:30 är det dags och ännu finns några biljetter kvar till ett pris av 390 kronor per person, då ingår också en goodiebag till ett värde av över 2000 kr. 
 
 
Nu har ni chansen att vinna en biljett till föreläsningen, allt ni behöver göra för att vinna är att svara rätt på frågan och kommentera så drar jag vinnaren med det rätta svaret. Är det fler med samma svar så lottar jag vinnaren av biljetten, som sedan kan hämtas ut på Ecocafeet.
 
Tävlingen avslutas på söndag den 4/2 kl. 18.00 
 
Tävlingsfrågan; Vilket år och månad öppnades Ecocafeet i Östersund?
 
 
Du som vill gå på föreläsningen kan köpa biljett på Ecocafeet eller via Studieförbundet Vuxenskolan i Östersund.
 
Varmt välkomna!
 
 
 
Detta är ett samarbete med Studieförbundet vuxenskolan i Östersund.
 
 
 
    
Visa fler inlägg