Ett steg i taget.....

För att nå ett önskat läge så är det bara du själv som kan förverkliga det du vill, jobbet gör sig inte själv. De extra kilona jag lyckats med att dra på mig ska bort nu, min styrka/energi börjar sakta komma tillbaka.
Man måste fråga sig själv; hur vill jag må? Och sedan sätta upp nya mål/utmaningar.
 
En del av min energi får jag från min träning. För mig är det livsviktigt att få röra mig, helst varje dag även om ett pass i bland kanske bara blir femton minuter. Men träningen är ett sätt för mig att få en balans i livet.
 
Jag och min man åkte till Frösön som ligger strax utanför Östersund för att träna backträning i Ladängens slalombacke. Jag joggade upp för backen fram och tillbaka 5 gånger i ett underbart soligt väder. Känslan att ta sig upp utan att ha stannat och att benen nästan viker sig, hur konstigt det än låter är det en sådan skön känsla. Då vet man att man verkligen kämpat, att jag skulle frivilligt göra något sådant här för fyra år sedan existerade inte i 140 kg tunga Lindha.
 
 
 
I stället för att gräma mig eller skämmas för att jag lagt på mig kilon så ser jag tillbaka på min resa och hämtar energi och känner mig stolt över vad jag gjort hittills. Och jag tror det är viktigt för alla att när man hamnar på en avkrok att ge inte upp. Ta dig upp på banan igen och se tillbaka på vad du presterat hittills. Jag menar på vilket vis hjälper det att ge upp? Det är ju inte så man når sina mål eller hur?
 
 
 
 
Än har inte snön helt försvunnit otroligt nog!!! Mitt i backen låg två snöhögar så jag var tvungen att låta mig fotograferas där för kontrasternas skull.
 
 
Så vad har du för mål du vill uppnå? Hur ska du förbereda dig? Planering och realistiska mål som är nåbara är så viktigt för att känna att man är på rätt väg. Mitt nästa mål är att jogga uppför slalombacken 6 gånger i stället för fem. Små, små utmaningar som stärker mig mentalt. 
 
"En bit i taget och du kommer långt"
 
Detta citat är verkligen sant! För varje dag som går är du en bit närmare ditt mål, och jag vet att helst vill man att under ska ske över en natt. Men det sker bara i sagorna, så det är dags att bestämma sig för om man vill leva i nuet eller i sagornas värld. 
 
 
 
 
Visa fler inlägg