Ditt val......

Jag som vet att det går att lyckas gå ner i vikt kan ju säga att jag borde ligga ett steg före mentalt eftersom jag vet att det går att nå sina mål. Man kan äta sig friskare och komma ner i normala vikter, men likt förbannat är det inte lätt om man inte har den rätta motivationen eller känner sig noll inspirerad. För även om man så gärna vill gå ner i vikt så är det gärna som så att man samtidigt känner sig deprimerad över sin situation, att det kan vara svårt att ta tag i det just därför. Rätta mig om jag har fel, men känner ni också så?
 
Den här veckan har varit tuff för mig också mentalt, jag har verkligen inte haft lust att göra något, inspirationen har inte infunnit sig. Men något som jag vet är att i bland måste man göra jobbet ändå även om man inte vill, så jag har tvingat ut mig själv på promenad varje dag. Jag har varit förbannad på mig själv för att läget är som det är just nu, och jag kan säga att första veckan är tuff att hålla sig till rutinerna och maten. Men jag har bitit ihop för även om lönen för mödan inte kommer att visa sig på en gång, så vet jag att om jag inte gör detta kommer definitivt INGET positivt att hända. Det är ju som sagt bara en själv som kan göra jobbet, men jag vet att det kommer bli lättare och lättare.
 
Foto från min promenad i dag.

Jag själv har ju köpt nya träningskläder för att peppa mig själv, men tyvärr hjälpte inte de kläderna mig att få mer inspiration. Det var kul när jag köpte dem och tänkte att "nu jäklar ska det bli fart på Lindha", men det var inte kläderna som gjorde jobbet den här veckan, jag har inte ens använt dem då allt nämligen sitter i knoppen. Det är lätt att tro att ju mer verktyg runt mig jag skaffar så kommer jobbet bli gjort. Men jag vet många som kostat på sig många dyra kurser och resultatet uteblir ändå, för det är inte lätt hur många bra verktyg du än har runt dig så är det slutligen ändå du som måste göra jobbet, det finns ingen genväg men tillsammans kan man stötta varandra vilket är viktigt.
 
Min första vecka har varit som en värsta avvänjningskur, jag har känt mig sur, lättirriterad och jag längtar tills kroppen kommer i gång. Ni vet när man får den där kicken och energin för att man äter rätt.
Något som jag märker att jag behöver äta när jag är i ketos är tillskott av magnesium då jag kan känna av sendrag. Jag använder ett märke som är ett av de bästa på marknaden och det är HELHETSHÄLSA, och nu har jag fått möjlighet att lotta ut den produkten till någon av mina läsare. Så vill du få chansen att vinna en burk magnesium så skriv en kommentar varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till den 1/9 kl. 24:00.
Gå gärna in på HELHETSHÄLSA och ta del av alla deras produkter.
 
 
Så hur går det för er? Jag har inte vägt mig, har bestämt mig för att hoppa över vågen en vecka och inte stressa sig över den, utan att koncentrera mig på kost/motion. Så nu inne på andra veckan snart, mer info om hur jag planerar den kommer. Tills dess ta hand om er <3
 
 
Visa fler inlägg