Första advent

Åh vad mysigt med första advent, pyntar och stökar på för fullt efter att ha varit i Stockholm och föreläst!
 
Tänk hur livet kan ändra sig. Jag är ute och reser och bor på hotel vissa veckor, vem hade kunnat tro att jag skulle klara det? Föreläste och bodde på Freys Hotel  i Stockholm den här veckan, och jag måste säga att jag är jättenöjd med deras hjälp med att arrangera i konferenslokalen. Och vad lyxigt det kändes att bo på hotellet, vakna på morgonen och äta hotellfrukost, njuta av dagen och sedan föreläsa på kvällen igen.
  
 
Jag som arrangerat mina föreläsningar i Stockholm helt själv och skött om anmälningar, fakturering, jaga sponsorer och allt som hör till, så kändes det så mäktigt att se mitt namn på konferansförteckningen.
 
 
I kaffepausen bjöd jag på jämtländska mathantverk såsom Frökex från Huså bröd där den kända kokboksförfattaren Birgitta Höglund tagit fram receptet. Till frökexet fick man provsmaka en grönmögelost; Magna från OvikenOst, som blev en otrolig succé smakmässigt. 
Till kaffet kom Lina Golden från LCHFchoklad med nybakade färska praliner som vi fick provsmaka: lingon, kanel, kardemumma och mandel. Dessa praliner blev verkligen uppskattade, speciellt nu när vi går mot jul och den här chokladen är ett bra alternativ om man vill unna sig något under julen eller ge bort i en chokladask. Varje pralin innehåller mellan 2-4 g kolhydrater. Självklart ska man vara försiktig med även denna choklad om man är känslig för socker, man måste själv avgöra var man står i för läge. Men jag tar hellre en sådan här pralin än bryter en en bit från en 80 % chokladkaka. Här kan ni läsa mer om Lina Golden och hennes produkter.
 
 
 
Jag tackar även övriga sponsorer såsom Lindroos som delade ut prover för att kunna testa Fiberhusk i matlagning och bakning, ett alternativ jag själv använder bl.a när vi lagar kolbulle ute i fjällen på vintrarna och  när jag bakar hemma.
 
Tidningen Matkärlek sponsrade med deras rykande färska julnummer fullmatad med en massa härliga recept och LCHF magasinet sponsrade även med deras nummer med en massa bra kunskaper och information inom LCHF. Måste säga att dessa två tidningar är de bästa att läsa inom LCHF. 
 
 
Lite julshopping hann jag ned också på dagarna, och njöt av allt julpynt ute och inne i butikerna, jag som älskar julen fullkomligt njöt av allt det vackra.
 
 
Avslutar med en liten tävling om två LCHFchoklad askar till någon av er som läser. Julasken kommer att levereras mellan 17/12 - 21/12, och man vinner en ask med 6 chokladpraliner. Allt du behöver göra för att vinna är att skriva ner ett julrim till LCHFchokladen, så utser jag de två vinnarna. Tävlingen pågår tom tisdag kl 24.00. 
 
 Ha en fin första advent <3
 
 
Vill man beställa sin egen LCHFchoklad ask kan ni göra det här uppge kampanj kod "halvalindha" så får ni 10% rabatt.
 
Vill man prenumerera på tidningen Matkärlek uppge Kampanj kod "halvalindha" så får ni ett förmånligare pris.
 
Vill man prenumerera på LCHF magasinet uppge kampanj kod "Lindha" så får man ett extra nummer med mig med.
 
 
 
Visa fler inlägg