Föreläsningar hösten 2015

Har nu haft min största föreläsning hittills i Säffle på LCHF Event 2015, verkligen nervpirrande men det var så kul. Alla föreläsare i Säffle fick 45 minuter var så man ville verkligen kunna ta tillvara på de minuterna och få fram det man ville. I vanliga fall är mina föreläsningar i en och en halv timma så då hinner man få med nästan allt. Kommer nu att börja föreläsa med lite mer spridda skurar än bara i Jämtland och hittills är nedanstående orter klara. Hojta till om ni vill att jag kommer till din ort.
 
Här kan ni se var jag föreläser i höst och anmäla er via länken till respektive ort, jag kommer uppdatera allt eftersom höstens orter blir klara.
 
 
 
Först ut;
 
SVEG Onsdagen den 9/9 kl. 18.15 - 19.45 Anmälan kan göras HÄR
I samarbete med Studieförbundet vuxenskolan
 
HÄRNÖSAND Tisdagen den 29/9 Kl. 18.30 - 20.30. Anmälan kan göras HÄR 
I samarbete med Studieförbundet vuxenskolan
 
KROKOM Onsdagen den 7/10 kl. 18. 30 - 20.30. Anmälan kan göras HÄR
I samarbete med Studieförbundet vuxenskolan
 
RAGUNDA Onsdagen den 14/10 kl. 18.30 - 20.30. Anmälan kan göras HÄR
I samarbete med Studieförbundet vuxenskolan
 
Samtliga föreläsningar kommer ha kaffepaus med provsmakningar inom LCHF!
 
Vill ni att jag kommer till Er ort, kontakta gärna Studieförbundet Vuxenskolan där.
 
 
 
SUNDSVALL Torsdagen den 24/9 kl. 18.30 - 20.30.
 
Plats; Kulturmagasinet, Packhusgatan 4, 852 34 Sundsvall.
Pris; 250 kr
 
Denna föreläsning blir lite speciell då jag själv arrangerar den helt och hållet.
Anmälan görs via mejl till  lindha.vikstrom@jamtland.st
Ange namn, adress och telefonnummer.
Anmälan är bindande.
 
 Några röster om föreläsningen:
 
 
Marie Norder Aspholm:

"Dagen avslutades med en fantastisk föreläsning om Lindha’s viktresa. Lindha har krympt 70 kg, halva sin vikt. Hon pratade mycket om sina känslor som överviktig, om allt hon tidigare inte kunde göra med barnen. Hon pratade om sin bantarkarriär där hon provat allt. Om hur man måste hamna på botten för att bli motiverad till en förändring. Om hur en förnedrande flygresa blev den avgörande orsaken till att hon slutligen bestämde sig för ett sista försök. Hon upptäckte LCHF som var en ny värld för henne. Att få äta sig mätt på feta såser som älskade! Hon började gå ner i vikt. Från 140 kg till första delmålet 99 kg, vidare till 85 kg och slutligen till det, från början ouppnåliga målet, 70 kg.

Hon berättade om hur träningen hjälpt henne, om delmål och mål, belöningar och planerade avvikelser. Att det inte är farligt att vara hungrig. Hennes verktyg för att behålla vikten var planering, motivation, träning och LCHF- kost. Och det viktigaste. Ge aldrig upp!"

Birgitta Höglund:

"Du gjorde en lysande föreläsning, så roligt att äntligen få lyssna Smiley smile
Vi hörs och ses. Kram Smiley heart"

Bo Zackrisson:

"Ja, Lindha - din föreläsning var personlig och riktigt rörande här och där. Förstår att du måste ha varit lite nervös inför ditt "eldprov". Men det gick så bra så Smiley smile"

Tommy Runesson:

"Det var superbra!" 

Pernilla Lantz:

"Jag tänker på Lindha Vikström, som berättade om sin viktresa med LCHF – vilken stark kvinna"

Kicki Larsson: 

 "Tack själv för en gripande och personlig föreläsning! Du är en sann förebild"

Monica:

S"å trevliga alla förläsningar/ föreläsare var! Du gjorde väldigt bra ifrån dig! Levande, roligt! Och man förstår hur du kände dig , välja restaurang efter vad stolarna ser ut att klara, inte få plats i en flygplansstol. Du är snyggare än på foto, du ser inte ut att nånsin ha vägt ett kilo för mycket. Känner igen många av personerna på korten du satt in. Jag talade med Birgitta Höglund. Tommy Runesson, Annika Dahlqvist m fl. Det enda tråkiga var att ingen hann tala till punkt, var och en skulle ha behövt 20-30 minuter till. Nu fick Bo Zachrisson avbryta alla och stanna. Kanske skulle man ha färre talare, ev tre dagar!!? Kan rekommendera alla som kan att ta sig till Säffle."

Visa fler inlägg