Mental svacka

Jag har inte haft en förkylning på flera år men så kom den bara så där över en natt, jag som precis kommit i gång med min träning blev rätt irriterad över detta för det får mig lite ur balans och jag mår lite sämre mentalt. Även om jag äter rätt och håller mig på banan så behöver jag den där kicken som träningen ger mig nu. Jag kan ärligt  erkänna att jag verkligen känner mig uttråkad just nu, känslor som det är synd om mig.
 
Alla behöver vi känna av den där kicken som får oss att må bra, men just nu när jag är förkyld och känner jag inte kan göra någonting så får jag ingen stimulans från något håll. Men det är bara att härda ut den tråkiga förkylningen, och någonstans inom mig så förstår jag att detta är kroppens signal att säga; du behöver ta det lugnt. 
 
Jag tycker att det är viktigt att visa att vi alla är mänskliga, detta händer oss alla även influencers. Även om många inte erkänner att de har dippar, allt ska ju bara vara total lycka jag har lyckats liksom nu finns inga hinder kvar. Jag precis som du har mina svackor och jag vet att dom är övergående, skitdagarna kommer och går och det är dom vi måste klara av för att ta oss till målet, eller hur? 
 
Om jag visar er att när mina skitdagar kommer och jag vägrar låta dem förstöra för mig så vet jag att de kan hjälpa dig att klara dina dagar. Vi ger varandra styrka, för jag lovar dig att ingen är 100% lycklig året om och att allt går som en dans. Tro inte på det, livet det pågår runt oss hela tiden och självklart måste vi hantera det med allt vad det innebär med sämre och bättre dagar. Att få inspirera er i med- och motgång känns motiverande för mig, och jag hoppas att det även ger er inspiration. 
  
 Rain Stoppers, Water, Window Pane, Drip
 
Visa fler inlägg