Inför Nyår

Jag vill börja med att säga att idag är det en ny dag, och jag vill tacka Er för alla underbara kommentarer jag fått.
 
Jag känner att det inte bekommer mig vad en person tycker lika mycket idag tack vare er, men alla har rätt tycka som de vill. Nu kör vi tillsammans mot ett härligt 2015 <3.
 
Började förbereda inför nyåret igår som vi ska fira hemma oss mig och min familj. Mina föräldrar och svärfar kommer på lättare lunch på dagen, och sedan blir vi 8 personer på middag som ska fira in nyåret tillsammans. 
 
Hela nyårsmenyn med lunch, 2-rättersmiddag och sedan vickning ska jag dela med mig av, men bilderna kan jag dessvärre inte visa eftersom maten inte är klar. Hela menyn går i LCHF-anda!!!
 
LCHF lunchen har jag förberett, den blir godare om den får stå och dra sig i kylskåpet ett dygn. Jag ska bjuda på min hemmagjorda lax-röra med frisésallad, citron och avokado. Till det ramlösa och kaffe.
 
Ingredienser;
En liten finhackad rödlök
Ca 1/2 dl finhackad purjolök
Färsk finhackad dill
En burk 75 g röd stenbitsrom caviar
2 dl crème fraiche
2-3 msk majonnäs
Några droppar citron och lite vitpeppar
Ca 300 g varmrökt lax som du delar i mindre bitar
 
Rör om försiktigt och smaka av, tillsätt mer crème fraiche eller majonnäs efter eget tycke och smak.
  
 
Nyårsmiddagen blir;
 
Välkomstdrink; Ett glas mousserande Chapel Hill
Förrätt; Räkcocktail med ett glas vitt vin till som heter KWV Chardonnay
Varmrätt; Helstekt oxfilé med fyllning av pesto, parmesanost och parmaskinka till det ett rött vin som heter:Tommasi
Vickning; Kokt korv med räksallad (men de som vill får korvbröd, annars får jag väl inga gäster)
Bilder och recept återkommer jag med.
 
Jag tycker att nyåret är lättare att hantera än alla juldagarna, det är inte lika fokus på sötsaker, hur känner ni inför nyår?
 
Sedan kom tidningen Shape Up i brevlådan i dag, där jag är med i ett mindre reportage, så kul att de ville skriva om mig. Finns att köpa ute i butik nu. 
 
 
Jag måste även tacka Er för all respons om att ni vill låta mig hjälpa er med motivation att lyckas gå ner i vikt. Jag har fått så många svar och önskar jag kunde hjälpa alla, jag får sluta på mitt nuvarande jobb kanske :).
 
Jag ska efter nyåret i lugn och ro läsa igenom mejlen från alla er som skrivit, och kommer att besvara alla mejl och meddela vilka som jag startar med. Jag kommer till en början att hjälpa två stycken då det känns viktigt att ni ska lyckas, och jag vill verkligen gå in för detta och göra allt jag kan för att ge ett så bra stöd som möjligt.
 
För det finns inget som är omöjligt i min värld, även om vägen är krokig emellanåt. Det vet Frida; ibland ros och ibland ris, men det här ska vi fixa och jag ser så mycket fram emot att få ge stöd till just din viktresa:
 
Kunde jag kan även ni! 
 
GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA!
 
 
Visa fler inlägg