Ny LCHF kursstart

 
Den största risken är att inte våga ta risken.
 
Välkommen till min helt nyskrivna distanskurs! Jag har ju haft flertalet olika distanskurser här på FB och det är många som efterfrågat fortsättning på mina kurser, vilket känns jättefint.
Det jag fokuserar på i alla mina kurser, förutom kosten, är ju den mentala biten som jag tycker ligger på mina topp tre viktigaste verktygen, då dessa skapar balans för att lyckas enligt mina egna erfarenheter.
 
Topp 3 utan rangordning;
  1. Kosten
  2. Mentala biten 
  3. Rörelse
 Det känns viktigt för mig att nämna att i mina kurser utgår jag helt efter mina egna erfarenheter plus olika inputs utifrån. Och det jag har märkt i mina kurser är att det är det som många uppskattar då jag vet precis hur det känns att inte må bra i sin kropp, hur det känns att inte få plats eller att oroa sig för om stolen kommer att hålla för mig. Jag brukar jämföra det med om du skulle vilja lämna in din bil till någon som inte är bilmekaniker? Har du förtroende för den personen om den aldrig varit där du är? Jag tror att jag inte behöver förklara mer vad jag menar med det.  
 
För mig betyder hälsa att må bra oavsett vad dina mål är. Många pratar i dag om att acceptera din kropp och att det är ok att väga för mycket och det håller jag helt med om, men vi får inte glömma bort att övervikt kan vara skadligt för vår hälsa i längden med högt blodtryck diabetes etc. När jag vägde 140 kg så åt jag en massa olika mediciner för att jag inte mådde bra i min övervikt. Mediciner som jag i dag inte behöver, och bara det är ju en ren vinst i sig förutom mina minskade kilon. 
 
I mina kurser som jag har på distans fokuserar jag som jag nämnde ovan mycket på den mentala biten, och det är många som går om mina kurser då de uppskattar hur upplägget i kursen ser ut. Här du får daglig coachning av mig, och tillsammans delar vi med oss av våra egna erfarenheter och ni får nya veckomenyer/recept att följa varje vecka.

I mina kurser fokuserar vi mycket på det långsiktiga tänket och att inte låta sig stressas, en livsstilsförändring måste få ta sin tid. Och många är de i mina grupper som har gått ner i vikt, och hade de gett upp de veckor när vågen stått still eller om de gått upp i vikt så hade de inte varit där de är idag med många kilon minus på vågen. I mina grupper får vi stöd och pepp i med- och motgång så att vi hela tiden har motivationen att se framåt.

Kom ihåg att det omöjliga är möjligt om vi bara låter det få ta sin tid. 

Ny Kursstart 13/9 - 11/10 4 veckor för 349 kronor (knappt 90 kr. i veckan)

Känns detta spännande och du vill vara med i min grupp  så kan du klicka här så kommer du till kursen och kan läsa mer där.

 

 
Visa fler inlägg