Belöningar

Hur går det för er och hur går det för mig under min andra resa?
 
Jag måste säga att jag mår mycket bättre, jag har nästan inget sug och känner att jag har kontroll över maten igen. Det är det som är så skönt när man äter LCHF; blodsockret är i balans  inga stora svängningar upp och ner, och magen är mycket mindre uppblåst, och den tunga känslan när man rör sig och andas är borta.
 
När jag under december månad åt fel så var jag ständigt hungrig och sugen trots att jag åt mycket, magen kurrade och sved bara en timme efter måltid så det blev mycket småätande. Nu när jag är på banan igen så räcker det med tre mål mat om dagen och magen och jag känner att vi mår så mycket bättre. 
 
På vågen går det väldigt sakta men jag accepterar och låter det få ta sin tid, men visst är det märkligt hur man kan lägga på sig så snabbt och att det ska ta mycket längre tid få bort?
 
Jag har ätit rätt liberalt tycker jag och tänkte nu börja dra ner på mejerier i min kost och se om kroppen svarar bättre på det. Jag älskar ju grädde och speciellt creme fraiche i maten, men att börja minska ner sakta i taget ska nog fungera.
 
I dag fick jag dock igen min vinterjacka, äntligen kunde jag dra igen dragkedjan: LYCKA!!! Men om jag rör mig i den så spricker nog dragkedjan(skratt). Men det är ändå ett bevis på att det går åt rätt håll :)
 
Så i dag har jag belönat mig själv med lite shopping: en ny blus, nya vårskor och så har jag bokat in tid för skön fotvårdsbehandling så att jag får fina vårfötter. 
 (null)
 
Visa fler inlägg