All början är svår....

När du känner att du vill ge upp, fundera då på vad som fick dig att starta. Hur kände du dig då, hur mådde du då?
 
Är det värt att falla tillbaka till det gamla? Så nu bestämmer du dig för att nu kör du, och gör det helhjärtat. Jag har inte sagt att det kommer bli enkelt, men det är så värt det! Och det kommer att komma motgångar när du bara vill strunta i allt; -jag skiter i det här, jag kommer aldrig lyckas. Och det kommer att komma medgångar när allt är på topp, men du kommer lyckas om du biter i hop, för när du vaknar på morgonen har motgången gjort dig starkare.
Bild från kurera.se
  
Det är så många bitar som fallit på plats för mig sedan jag gick ner i vikt, mitt tänk är helt annorlunda, jag stressar inte upp mig för småsaker, har ett helt annat lugn och är inte lika kontrollerande som förut. Det tror jag beror på att jag fått mer självkänsla nu helt enkelt.
 
Kontroll = trygghet; eftersom jag inte hade kontroll på min kropp och på min vikt förut så kände jag mig osäker, så tog jag ut det på allt annat runt omkring mig som jag kunde styra över. För maten kunde jag definitivt inte hantera. Perfekt städat hem, alla saker på sin plats, då hade jag åtminstone någon sorts fejkad balans i livet, förstår ni vad jag menar?
 
 
Visst är det märkligt att mina lår, armar och mage kunnat dra i hop sig som det gjort. Ni har ju sett otaliga bilder på min utspända mage och lår!! Jag antar att det är den effektiva träningen som min Pt Jonas Brandt utformat efter mina förutsättningar och efter vad min kropp behöver, mina svaga punkter som behöver stärkas upp. Sedan har jag ju följt programmet till punkt och pricka, och träning ger resultat. Ingen operation av överskottshud och ingen gastric by pass. Allt går bara man gör det man kan, med det du har där du är.
 
Här kommer ett annat väldigt bra citat som jag vill ni ska läsa;
 
" Livets hemlighet är inte vad som händer dig, utan vad du gör med det som händer dig."
 
 
 
 
  
Visa fler inlägg