All början är svår....

När du känner att du vill ge upp, fundera då på vad som fick dig att starta. Hur kände du dig då, hur mådde du då?
 
Är det värt att falla tillbaka till det gamla? Så nu bestämmer du dig för att nu kör du, och gör det helhjärtat. Jag har inte sagt att det kommer bli enkelt, men det är så värt det! Och det kommer att komma motgångar när du bara vill strunta i allt; -jag skiter i det här, jag kommer aldrig lyckas. Och det kommer att komma medgångar när allt är på topp, men du kommer lyckas om du biter i hop, för när du vaknar på morgonen har motgången gjort dig starkare.
Bild från kurera.se
  
Det är så många bitar som fallit på plats för mig sedan jag gick ner i vikt, mitt tänk är helt annorlunda, jag stressar inte upp mig för småsaker, har ett helt annat lugn och är inte lika kontrollerande som förut. Det tror jag beror på att jag fått mer självkänsla nu helt enkelt.
 
Kontroll = trygghet; eftersom jag inte hade kontroll på min kropp och på min vikt förut så kände jag mig osäker, så tog jag ut det på allt annat runt omkring mig som jag kunde styra över. För maten kunde jag definitivt inte hantera. Perfekt städat hem, alla saker på sin plats, då hade jag åtminstone någon sorts fejkad balans i livet, förstår ni vad jag menar?
 
 
Visst är det märkligt att mina lår, armar och mage kunnat dra i hop sig som det gjort. Ni har ju sett otaliga bilder på min utspända mage och lår!! Jag antar att det är den effektiva träningen som min Pt Jonas Brandt utformat efter mina förutsättningar och efter vad min kropp behöver, mina svaga punkter som behöver stärkas upp. Sedan har jag ju följt programmet till punkt och pricka, och träning ger resultat. Ingen operation av överskottshud och ingen gastric by pass. Allt går bara man gör det man kan, med det du har där du är.
 
Här kommer ett annat väldigt bra citat som jag vill ni ska läsa;
 
" Livets hemlighet är inte vad som händer dig, utan vad du gör med det som händer dig."
 
 
 
 
  
#1 - - jeanette sandelin:

VIKT-igt att tänka på de dagar man samlar vatten, har pms eller som jag ibs och humöret sjunker. Nya sätt att träna, prova "ny" mat och snygga kläder ger mig input och motivation samt är stärkande.
TACK för din dagliga pepp Lindha - du och den är guld <3

Svar: Bra skrivet Jeanette, visst är det så, att det kan finnas många andra orsaker, och det är det som är så viktigt att inte glömma bort, vissa saker kan man inte påverka. Bra att du skrev det, stor kram till dig :)
halvalindha

#2 - - Chi Chi:

Som vanligt kloka ord från dig kära Lindha:-)
Har inte varit inne och skrivit på några dagar men det har varit full rulle, dopet gick bra och var mycket trevligt! Bra mat som var kallskuret, skinka och rostbiff och grönsaker, tog en liiiiten bit tårta. Så nu jobbar jag på denna veckan för att bli av med den biten:-) Så duktigt av Frida att gå ner så mycket första veckan, Grattis till dig och kämpa på du klarar detta!!!!

Svar: Härligt att höra från dig igen :) Låter som du har haft det bra och klarat dopet med bravur💫 Ja Frida har gjort det bra, och andra också som skriver här på bloggen och du Chi Chi. Det är så bra att vi alla kan stötta varandra :) Ha en fin kväll, kram. Kämpa på.
halvalindha

#3 - - Vickan :

💕

Svar: 🌞
halvalindha

#4 - - Tess:

Ja, det är ju fantastiskt. Jag har abnorma mängder bristningar sedan tonåren så ställer in mig på mycket lös hud för att inte tappa motivationen. Det är inte så kul att vara smal i en stor hudpåse alla gånger. :/

Om Frida ska sluta dricka läsk ska jag det med! :D

Svar: Ta det som det kommer Tess, Kul att du gillar att följa Frida, ja hon är på gång att sluta med drycken, får se hur veckan gått. Kram till dig.
halvalindha

#5 - - Folke:

Tack Linda för att du finns vi behöver peppas varje dag.

#6 - - monica:

Jag har hellre tuggat än gjort något annat! Dvs inget perfekt hem. Blev mkt störd när nån ville "hjälpa mig låta bli". Har ju ett helt tjatat om.min vikt , men det går inte ta bort flaskan ur munnen på en alkis. Har varit frisk, jobbat heltid, promenerat , cyklat o åkt skidor. Har långt till affärer o med noggrant skriven o följd inköpslista, så har det inte funnits mycket hemma. Beundrar dig Linda, men har samtidigt svårt att förstå att man kan släppa allt. Tur att Lchfkosten finns.

#7 - - Serola:

Finns inte så mycket mer att skriva än:
Fantastiska människa! <3

Svar: Kram till dig Serola.
halvalindha

#8 - - GoForFit:

Din resa är riktigt imponerande. Grymt starkt jobbat! :)

Svar: Tack snälla fina du :)
halvalindha

#9 - - Carolina:

Så sjukt bra jobbat!

Svar: Tusen tack :)
halvalindha

#10 - - polarnattis.blogg.se:

Vilken förändring grattis, jag har nyss kommit igång på min viktvandring

Svar: Tack så mycket :) Stort lycka till, på din resa. Kram :)
halvalindha

#11 - - Jennifer Nilsson:

Jag håller själv på att kämpa med att gå ner i vikt just nu, så tack för ett inspirerande inlägg :)

Svar: Tack själv. Hoppas det går bra för dig och stort lycka till, kram.
halvalindha

#12 - - Emma:

Wow vilken resa du gjort och snyggt kämpat! :)

Svar: Tack snälla du :)
halvalindha

#13 - - Maria:

Hjärtligt tack för din dagliga pepp och inspiration! Vilken fin person du är! Helt fantastiskt! ♡ Tack för att du delar med dig av din resa.
Jag började min för fem veckor sedan... Kra Maria

Svar: Tack själv, för att du skriver till mig :) Lycka till på din resa, hör gärna av dig mer så jag får veta hur det går. Stor kram :)
halvalindha

#14 - - Alice:

Åh vad duktig du är, så inspirerande med människor som dig!

Svar: Tack snälla du Alice, kram :)
halvalindha

#15 - - Linda:

Ja, då har man läst här och fått motivation igen! 👍 Jag ska också, som Frida, försöka att sluta med lightdryckerna... Svårt då de har varit som en sötsak att trösta sig med... Tänk att man har detta behov av tröst hela tiden... ? Så rädd att bli sugen och rastlös. Men här får man tips, styrka och nya infallsvinklar så att man blir modigare och orkar hålla ut på denna förändringens väg! Jag hade ökat 0,6 kg senaste veckan 😱 hur kul är det när man har trott att man varit duktig? Men bara att bryta ihop lite snabbt och direkt upp i sadeln igen! 😃🏇 Vägen är lite krokig men jag ger mig inte förrän jag är i mål. Vill önska dig Lindha, Frida och alla andra här fortsatt lycka till på vår väg 🍀!! Kram!! 💟

Svar: Härligt jobbat och bra tänk där , några hekton upp men de ska inte få förstöra!! Till slut segrar viljan och målet kommer, det är bara att kämpa på. Stort tack till dig och pepp till Frida :) Önskar dig stor lycka, KRAAAM.
halvalindha

#16 - - Martina:

men guuud vad inspirerande du är! Jag har själv gjort en viktresa och är i den nu, detta får en att inte ge upp. Att se andra kämpa och lyckas och då ska jag fan också göra det! Tack för den dagliga inspon, all kärlek till dig!!

Svar: Stort tack för ditt fina inlägg och kämpa på, det här fixar du/vi kram :)
halvalindha

#17 - - Ellen:

Du är så stark och duktig!

Svar: Tusen tack fina du, kram :)
halvalindha

#18 - - MADDISENJ.SE:

Vilket jobb du gjort, grymt imponerande!

Svar: Tack snälla :)
halvalindha

#19 - - Emmy:

Fantastiskt gjort av dig!

Svar: Tack snälla du :)
halvalindha