Norrköping 3/3 2016

Ibland blir det inte som man tänkt sig utan det blir ännu bättre. Ser så fram emot att få komma till Norrköping nästa vecka och dela med mig av min livsstilsförändring.
 
Som jag sa på min föreläsning på LCHF-kryssningen; tänk om vi skulle leka med tanken att om någon hade sagt till mig, 140 kg tung, "Lindha, du kommer att gå ner 70 kg, du kommer att klara det!". Tänk om man på något overkligt sätt kunnat fått veta det i förväg, vilken morot det hade varit när det var som jobbigast och när man bara kände att "nu ger jag upp". Då hade man nog fått mycket mer styrka under resan, eller hur?
 
Med detta vill jag säga till er att eftersom jag VET att det går att lyckas så vet jag också detta; att kunde jag så kan du också, eller hur?
 
Vi är snart inne i mars månad och dagarna blir ljusare, solen tittar mer och mer fram, vi har en fantastisk vår framför oss och nu är det perfekt att kicka i gång oss och möta våren med hälsosam mat och ny inspiration.
 
  
Jag kommer att föreläsa i Norrköping den 3 mars kl. 18:00 - 19:30 och du är varmt välkommen att anmäla dig till min föreläsning via min mejl: lindha.vikstrom@jamtland.st . Pris per person 195 kronor.
Jag kommer att föreläsa på trivsamma Hemgården i Norrköping, det ligger centralt och adressen är Saltängsgatan 7.
 
Jag kommer att bjuda på provsmakningar inom LCHF bl.a. på min vän Birgitta Höglunds  goda frökex som hon tagit fram receptet på och samarbetar med Huså bröd som tillverkar dem. Birgitta Höglund är ju är ju inte bara känd för sina frökex hon har ju skrivit flera kokböcker inom LCHF också och har en stor blogg där hon generöst delar med sig av många recept. Birgitta är ett bra exempel på att LCHF- kosten är inte bara ett sätt att gå ner i vikt, utan även en hållbar livsstil. Birgitta har fibromyalgi och som ni ser på bilderna så har hennes liv förbättrats till det bättre sedan hon började äta LCHF-kosten för 7 år sedan. Förutom viktminskningen så mår hon så mycket bättre, har mindre värk och kan i dag röra på sig lättare. Här kan ni ta del av Birgittas blogg.
 
  
 
Jag kommer även att lotta ut andra produkter inom LCHF som jag blivit sponsrad med, och dessutom kommer någon att få chansen att vinna Monique le Roux Forslund  nya rykande färska bok om att lära sig leva sockerfritt.
 

Det kommer att bli en trevlig kväll och jag känner mig hedrad att Tommy Runesson "tommytappar" kommer till min föreläsning, han som precis som jag gått ner halva sin vikt. Tommy har en mycket läsvärd blogg som du kan ta del av här.
 
  
Sedan kommer även Theres Renåker och förgyller min föreläsning här kan ni ta del av hennes fina blogg och läsvärda texter. 
 
Hoppas vi ses i Norrköping och en trevlig kväll tillsammans.
Visa fler inlägg