Viljan styr

Måste lägga ut detta inlägg från en läsare som jag tycker var så bra skrivet.
 
 
 
Hejsan,
Inga dåliga mål du har, men fullt realistiska 😊.
Tänkte på hur du tidigare skrev att ditt mål innan bara var att bli smal, men att det allt efter resans gång har ändrat sig och spillt över på flera delar i livet. Känner igen mig så i det. För ett år sedan ville jag bara bli smal, sen stark, sen snabb och uthållig, allt som en rensning av "överflödig" Nette. Nu kliar det i fingrarna av lust att rensa på fler ställen. Vi röjer i skåpen hemma, kör till tippen och återvinning, säljer på blocket och det är så skönt. Energin återvänder hemma, luften blir lättare att andas och nästa steg blev att jag satte mig vid datorn och gjorde en hushållsbudget i excel också. Nu är det ekonomin som ska få sig en genomgång. Vet inte var energin kommer ifrån, men det är så härligt. När sedan allt "vardagsbrus" är undanröjt ska jag sätta mig ner och fundera på vad jag ska bli när jag blir stor. Är ju 42 så det är änna dags 😉
Kramar!
 
När man går ner i vikt så börjar man våga prova mer saker och känner att man vågar mer, helt plötsligt upptäcker man saker man inte kunde tro man skulle kunna göra, även om självkänslan sviktar i bland.
 
Precis som du skriver så är det som att nu när kroppen fått en utrensning tar vi nästa ställe att rensa på. Herregud, jag hade ingen ork förut riktigt. Skäms att säga det men jag har så mycket foton som skulle behöva sättas in i en pärm.
 
Jag har en förmåga som jag gjorde förut mot min kropp, att jag blundade för hur stor jag var, som jag måste bryta nu. Det är att sluta kasta in saker i garderoben och sedan tro att det är städat, och så mår man dåligt för man vet egentligen att det stökiga ligger kvar i garderoben tills du tar tag i det. Men så länge du inte ser det så låtsas du blunda för det, eller hur?
 
Man utvecklas hela tiden, så gör det du ska nu innan det blir ännu värre i garderoben eller med övervikten, så blir det inte övermäktigt att ta tag i det, förstår ni? Måste skriva till er om något som påverkade mig stort i dag, och det är Paolo som skriver;
 
" Det är de sega dagarna som är viktigast, för det är då du får träna den viktigaste muskeln av dem alla nämligen VILJAN. Utan disciplin och vilja händer inget i livet för utom att din mage växer !"
 
Hårda ord men rätt motiverande, va!!!
 

Sedan vill jag tipsa om två bloggar som jag tycker är bra som mina läsare har, så kika gärna in och läs. Båda tjejerna har och gör fantastiska viktresor, och skriver mycket annat läsvärt.
Ha en fortsatt fin helg kram <3
 
Visa fler inlägg