Ny kursstart 8/11

Låt inte igår få ta för mycket tid av idag!
 
Välkommen till min distanskurs som börjar 8/11- 6/12, 4 veckors daglig coachning av mig och med nya veckomenyer varje vecka.
 
Mitt nya koncept med en distanscirkel med större grupp till ett lägre pris har verkligen blivit en framgång. Gruppen fungerar jättefint och det känns så bra att kunna inspirera och motivera till en hälsosam livsstil med viktminskning på köpet. Att prioritera och att ta hand om sig själv är så viktigt.
 
Förutom färdiga veckomenyer så är det mycket fokus på den mentala biten i mina grupper och det är det som jag märker är uppskattat. Många har börjat höra av sig och vill gå med i min nya grupp så därför ger jag er som vill en ny chans till hälsostart med mig.
 
Det jag fokuserar på i alla mina kurser, förutom kosten, är ju den mentala biten som jag tycker ligger på mina topp tre viktigaste verktygen, då dessa skapar balans för att lyckas enligt mina egna erfarenheter.
 
Topp 3 utan rangordning;
 1. Kosten
 2. Mentala biten 
 3. Rörelse
Det känns viktigt för mig att nämna att i mina kurser utgår jag helt efter mina egna erfarenheter plus olika inputs utifrån. Och det jag har märkt i mina kurser är att det är det som många uppskattar då jag vet precis hur det känns att inte må bra i sin kropp, hur det känns att inte få plats eller att oroa sig för om stolen kommer att hålla för mig. Jag brukar jämföra det med om du skulle vilja lämna in din bil till någon som inte är bilmekaniker? Har du förtroende för den personen om den aldrig varit där du är? Jag tror att jag inte behöver förklara mer vad jag menar med det.  
 
För mig betyder hälsa att må bra oavsett vad dina mål är. 
 
I mina kurser som jag har på distans fokuserar jag som jag nämnde ovan mycket på den mentala biten, och det är många som går om mina kurser då de uppskattar hur upplägget i kursen ser ut. Här du får daglig coachning av mig, och tillsammans delar vi med oss av våra egna erfarenheter och ni får nya veckomenyer/recept att följa varje vecka.

I mina kurser fokuserar vi mycket på det långsiktiga tänket och att inte låta sig stressas, en livsstilsförändring måste få ta sin tid. Och många är de i mina grupper som har gått ner i vikt, och hade de gett upp de veckor när vågen stått still eller om de gått upp i vikt så hade de inte varit där de är idag med många kilon minus på vågen. I mina grupper får vi stöd och pepp i med- och motgång så att vi hela tiden har motivationen att se framåt.

 

Ny Kursstart 8/11 - 6/12 , 4 veckor för 349 kronor (knappt 90 kr. i veckan)

Känns detta spännande och du vill vara med i min grupp så  kan du klicka här så kommer du till Hälsostart kursen och kan läsa mer där.
 
OBS!!! för att kunna vara med i kursen behöver du ett FB- konto.

Ni kommer att få mer info i gruppen och även information om betalning av kursavgift.

Varmt välkomna med er anmälan och en ny spännande kursstart och kom ihåg; valen du gör idag är resultatet du får i morgon.

Hälsostart med halvalindha

4 veckor; 8/11 - 6/12 pris; 349 kr.

 • Dagliga coachning/inlägg
 • Färdiga veckomenyer 
 • En del av kursens innehåll är;
 • Sockerberoende
 • Känsloätning
 • Återfall
 • Hantera motgångar
 • Frestelser
 • Stress
 • Rörelse
 • Självsabotage
 • Boosta immunförsvaret
 • Och så mycket mera......

Vi får inte glömma den viktiga gemenskapen i gruppen som är ett stort verktyg för att lyckas.

Varmt välkomna <3

 

 

 
Visa fler inlägg