Norrköping 3/3 2016

Ibland blir det inte som man tänkt sig utan det blir ännu bättre. Ser så fram emot att få komma till Norrköping nästa vecka och dela med mig av min livsstilsförändring.
 
Som jag sa på min föreläsning på LCHF-kryssningen; tänk om vi skulle leka med tanken att om någon hade sagt till mig, 140 kg tung, "Lindha, du kommer att gå ner 70 kg, du kommer att klara det!". Tänk om man på något overkligt sätt kunnat fått veta det i förväg, vilken morot det hade varit när det var som jobbigast och när man bara kände att "nu ger jag upp". Då hade man nog fått mycket mer styrka under resan, eller hur?
 
Med detta vill jag säga till er att eftersom jag VET att det går att lyckas så vet jag också detta; att kunde jag så kan du också, eller hur?
 
Vi är snart inne i mars månad och dagarna blir ljusare, solen tittar mer och mer fram, vi har en fantastisk vår framför oss och nu är det perfekt att kicka i gång oss och möta våren med hälsosam mat och ny inspiration.
 
  
Jag kommer att föreläsa i Norrköping den 3 mars kl. 18:00 - 19:30 och du är varmt välkommen att anmäla dig till min föreläsning via min mejl: lindha.vikstrom@jamtland.st . Pris per person 195 kronor.
Jag kommer att föreläsa på trivsamma Hemgården i Norrköping, det ligger centralt och adressen är Saltängsgatan 7.
 
Jag kommer att bjuda på provsmakningar inom LCHF bl.a. på min vän Birgitta Höglunds  goda frökex som hon tagit fram receptet på och samarbetar med Huså bröd som tillverkar dem. Birgitta Höglund är ju är ju inte bara känd för sina frökex hon har ju skrivit flera kokböcker inom LCHF också och har en stor blogg där hon generöst delar med sig av många recept. Birgitta är ett bra exempel på att LCHF- kosten är inte bara ett sätt att gå ner i vikt, utan även en hållbar livsstil. Birgitta har fibromyalgi och som ni ser på bilderna så har hennes liv förbättrats till det bättre sedan hon började äta LCHF-kosten för 7 år sedan. Förutom viktminskningen så mår hon så mycket bättre, har mindre värk och kan i dag röra på sig lättare. Här kan ni ta del av Birgittas blogg.
 
  
 
Jag kommer även att lotta ut andra produkter inom LCHF som jag blivit sponsrad med, och dessutom kommer någon att få chansen att vinna Monique le Roux Forslund  nya rykande färska bok om att lära sig leva sockerfritt.
 

Det kommer att bli en trevlig kväll och jag känner mig hedrad att Tommy Runesson "tommytappar" kommer till min föreläsning, han som precis som jag gått ner halva sin vikt. Tommy har en mycket läsvärd blogg som du kan ta del av här.
 
  
Sedan kommer även Theres Renåker och förgyller min föreläsning här kan ni ta del av hennes fina blogg och läsvärda texter. 
 
Hoppas vi ses i Norrköping och en trevlig kväll tillsammans.
#1 - - Tussilago!:

Hittade en lärorik film på svtplay.. sockerfilmen.
Helt otroligt vad mycket socker som finns i vanlig mat. Som man inte tänker på.

Svar: Har hört talas om den, måste se den jag också.
halvalindha

#2 - - Tommy Runesson:

Riktigt braföreläsning! Bra balans mellan tips&tricks och inspiration!

/Tommy

Svar: Tusen tack Tommy, underbart att du ville komma och lyssna. Stor kram <3
halvalindha

#3 - - Fredrik Olsson:

Vad kul att igen få ta del av din resa och framför allt vad kul att träffas :-)
Vilken fantastisk förebild du måste vara för den som bestämt sig för att ta sig ned i vikt.
Jag älskar att höra på allas lchf-resa och din berättelse bjuder på många godbitar och smarta tips.
Jag hade köpt med mig en present till dig men den låg kvar i bilen.
Tänk vad glömsk man kan vara.
Du får den i Säffle istället :-)
Kram

Svar: Tack snälla du Fredrik, var så kul att ses och att du ville komma och lyssna :)Present till mig, då har jag ännu mer att se fram emot i Säffle <3
Kram
halvalindha

#4 - - Sofia:

Tack för en fin föreläsning och för att du delar med dig till oss andra av din resa!

#5 - - Sofia:

Tack för en fin föreläsning och för att du delar med dig till oss andra av din resa!

Svar: Tack snälla, trevligt att du kom <3
halvalindha

#6 - - V:

Saknar dina inlägg, det går långt mellan varven....

Svar: Tack, nu är jag på gång igen <3
halvalindha

#7 - - Margaretha:

Saknar dig här

Svar: <3
halvalindha

#8 - - Paula:

Saknar höra från dig, och även att hur det går för viktnedgången för Ann-Sofie ??? Jag vet att du har haft mycket resor och föreläsningar, men glöm inte bort oss , som hälsar på din bloggsida. ; ) Ha det så bra, och väntar med spänning lite nya knep och råd vad man kan ta sig till när det är jobbigt och vikten inte går ner även om man inte fuskar. Kramizar /Paula <3

Svar: Tack Paula det värmer att du saknar mina inlägg <3 Ska skriva om Ann-Sofie snart det går bra för henne sakta men säkert. Kram och ha en fin helg<3
halvalindha

#9 - - Hans:

Håller med några andra här att man väntar på dina inlägg. Det var ett tag sedan. Kram

Svar: Tack Hans <3 Hur går det för dig?
halvalindha

#10 - - monica:

Ser dig på Instagram, där du lägger in bilder oftare. Ser fram emot att se och höra dig i Säffle!

Svar: Ja det går lite fortare lägga upp på instagram, men nu är jag på bloggen igen kram och ha en fin helg <3
halvalindha