Paleokväll i Stockholm

Har haft en sådan skön helg i Stockholm och har verkligen njutit och kopplat av. Jag älskar verkligen att bo på hotell med allt vad det innebär, hotellfrukost, städat rum varje dag, man slipper bädda själv, de viker t.o.m. toalettpapperet till en snibb, patetiskt men jag gillar sådant :)   
Ni vill ju ha bilder på vad jag äter så här kommer min frukost; bacon, äggröra, keso, ett kokt ägg, Bregott, Cream cheese, två skivor ost och kaffe. 
 
 
Senare gav jag mig ut i staden och hamnade i Kungsträdgården där finalen av RIX FM Festivalen var live. Det blev en hamburger-lunch och jag orkade inte ändra, utan tog in maten som den var och monterade ner den till min LCHF. Lämnade Strips och bröd och blev faktiskt ändå mätt då det var en rejäl hamburgare. 
Sedan var det dags för föreläsning med Karl Hulten om kostens betydelse vid autoimmuna sjukdomar, verkligen intressant. Min vän Marie Norder Aspholm har skrivit ett väldigt bra inlägg om Paleokvällen som blev en succé, så ni kan ta del av inlägget här.
En härlig Paleo-buffé med chokladmoussetårta som avslutning. Ekologiska kycklingspett serverades med ugnsbakade rödbetor, ugnsrostade rotfrukter och olika grönsakstillbehör samt en fantastiskt god cashew-sås. 
Choklasmoussetårtan hade kokboksförfattaren Åsa Söderlund gjort.
 
Minglade och surrade med många, så trevligt. Här kokboksförfattaren och min nya arbetskamrat Birgitta Höglund och Cecilia Nisbet Nilsson grundaren av Swedish Paleo som ordnat detta fantastiska event.
 
 
 
#1 - - monica:

Är du intresserad av att börja med paleokost!? Har googlat på det och ser att mejerivaror utesluts. Jag skulle sakna smör! Jag försöker äta mat som inte fraktas över hela jorden, så sydfrukter, kokosnötter/fett utesluts. Ska man ta rapsolja som matfett!? Det har en speciell smak. Man får äta frukt som godis någon gång ibland, vilket också dr Dahlqvist nämner.

Svar: Paleokost och LCHF kost är ju lite släkt med varandra tycker jag. Men vaför ändra ett vinnande koncept, jag fortsätter på min linje, men försöker dra ner på mejerier som känns just nu bromsa min viktminskning. Sedan är det spännande att lära sig mer om Paleo speciellt då vi ska servera det i nya cafeet i Östersund :)
halvalindha

#2 - - Sonja:

Hej
Vilken underbar tunika du har. Passar så bra på dig!
Jag bara undrar vilket hotell bor du på, det verkar så trevligt och omtänksamt? jag tycker om att följa med i din blogg. Du skriver så bra om hur viktigt det är med den mentala biten, något som många missar.

Svar: Hej! Tack älskar verkligen den här tuniken köpt på VeroModa och finns i helsvart också.
halvalindha

#3 - - Maria:

Vad härligt att du har haft det bra, och vad fint det såg ut! :) undrar vilket hotell du bodde på, såg så mysigt ut? :)

Svar: Jag bodde på Freys hotell i Stockholm i city. Mycket trevligt och fint hotell.
halvalindha