Sportlovsfirande i fjällen

Jag och min familj har åkt upp till fjällen för att fira sportlovet i Edsåsdalen där vi har haft husvagn i 12 år. Vi hade ett magiskt väder i går med klarblå himmel och solen lyste härligt, vårvintern är verkligen fantastisk. Och som jag har längtat efter ljuset/solen, att få ha den här möjligheten och vara i fjällen med barnen och ladda energi är ovärderligt.
 
Men det har inte alltid känts så. Vi har ju haft husvagn här i Edsåsdalen i 12 år som jag skrev, men det är bara de sista tre åren som jag verkligen kunnat njuta av fjällen och velat umgåtts med våra kompisar. När jag vägde 140 kg kände jag mig så otymplig och orkade inte göra så mycket, visst tog vi en skotertur och jag satt i skoterpulkan men vi valde aldrig att grilla med våra vänner för jag skämdes över mig själv så mycket. För mig satt självkänslan i vikten, om jag inte tyckte om mig själv hur skulle då andra kunna tycka om mig?  Här kan ni läsa ett äldre inlägg om hur jag kände det när jag var i fjällen. 
 
I dag tog vi en skotertur med flera vänner för att vara med på pimpeltävling i Gräpplingen, härligt väder men det blåste lite mitt ute på isen, vi fick ingen fisk men trevligt hade vi.
När vi skulle åka tillbaka till husvagnen så bytte jag om för att åka en mil längdskidor tillbaka, sådana val hade aldrig funnits i min vildaste fantasi förut. Bilden här i dag där jag ser fram emot att åka längdskidor i det vackra vädret till bilden nedanför; det är endast tre år mellan bilderna, när jag vägde som mest så var det jobbigt att överhuvudtaget röra på sig. 
 
  
  
 En mil skidor framför mig, så ljuvligt skönt.
 
 
#1 - - Marie Persson Enström:

Så bra gjort Lindha. Du ser så frisk o fin ut nu.
kram

#2 - - Veronica Wallgren:

Vilket underbart väder!

#3 - - Margaretha:

Skönt du har det blir glad när jag ser det.

#4 - - Fjällstårsan :

Bra jobbat!
Det är ju bara så underbart att åka skidor på ett fjäll.

#5 - - Paula:

Vad härligt ni har haft det ! Övervikten kan vara en spärr till att kunna göra saker i livet, men jag tror att största spärren är våra tankar om livet, och om oss själva. Vad vi tror om det, och vad vi tror oss kunna göra och inte göra. Härligt att du har hittat nya saker att göra i livet. Önskar en trevlig och glad dag ; ) Kram/Paula

#6 - - Jenny:

Hej ! Jag skulle vilja komma i kontakt med dig gällande ett samarbete, skicka gärna ett mejl till ovan mejladress om det känns intressant :-)

#7 - - Jette:

Hej Lindha
Härliga fotos och snö. Hur långt åkte du längdskidor tura om dagen? Har just varit I Vemdalen.....bara härligt med skidor....det gick inte snabbt men blev fina långa turer.