Timingen

Timingen kommer aldrig att bli perfekt!
 
Det går inte att vänta på att rätt förutsättningar ska komma, allt du behöver finns egentligen här och nu, och det blir inte bättre av att skjuta upp det till på måndag, eller efter semestern. Det blir bara några kilon extra till att ta bort ju längre du väntar på att rätt tillfälle ska dyka upp. Tro mig, för jag lyckades gå upp 70 kg medan jag väntade på att jag skulle bli smal!!!
 
Av alla sju dagar på veckan så finns det ingen dag som heter "sedan", för det kommer aldrig komma den där rätta perfekta dagen när det är dags att börja, vi lurar oss själva bara. Jag lurade mig själv hela tiden och gick upp i vikt till 140 kg.
 
Livets enda begränsningar är dem du sätter på dig själv, för så länge du kämpar hårt nog är allting möjligt. Den bästa dagen i ditt liv är den dagen du bestämmer dig för att ditt liv är ditt eget. Inga ursäkter eller bortförklaringar. Ingen att luta sig mot, lita på, eller skylla på. Det är bara du själv som kan klara det - det är en fantastisk resa - och du är själv ansvarig för den. 
 
Nu startar jag upp en ny LCHF kurs på distans med start den 13/9 och fyra veckor framåt. 
 
Det jag fokuserar på i alla mina kurser, förutom kosten, är ju den mentala biten som jag tycker ligger på mina topp tre viktigaste verktygen, då dessa skapar balans för att lyckas enligt mina egna erfarenheter.
 
Topp 3 utan rangordning;
  1. Kosten
  2. Mentala biten 
  3. Rörelse

Ny Kursstart 13/9 - 11/10 4 veckor för 349 kronor 

Känns detta spännande och du vill vara med i min grupp  så kan du klicka här så kommer du till kursen och kan läsa mer där.