Vårstart kurs....

Vill du gå med i min kursstart som börjar snart så kan du läsa mer nedan eller gå med direkt HÄR.
 
Är det något som jag lärt mig är att det kommer aldrig komma det där rätta eller perfekta tillfället att börja göra en förändring, det finns alltid något att "skylla på" t.ex. den där släktmiddagen, födelsedagskalaset eller "nu är det för sent sommaren är här etc". Tänk om jag hade vetat då vad jag vet i dag, då hade min livsstilsförändring/viktminskning varit lättare på sätt och vis. Om man i förväg visste; du kommer att lyckas även om det är snårigt emellanåt. För det är ju så lätt att ge upp om man stöter på motgångar: "jag kommer ändå aldrig att lyckas".
 
Det är så viktigt med den mentala biten och tänka positivt, för på vilket sätt hjälper det mig/dig att ge upp när det är som jobbigast? När det är som jobbigast, det är då man tappar kilon om man håller ut.
 
Jag vet att det går att lyckas, det är jag ett levande bevis på. Och kunde jag gå ner 70 kg så vet jag att då kan du också! Skillnaden mellan de som lyckas och misslyckas är att inte ge upp, det kommer alltid komma farthinder men det är bara att rida ut dem och fortsätta, på så sätt når du ditt mål till slut. 
 
 
 
I mina kurser som jag har på distans fokuserar jag mycket på den mentala biten och det är många som går om mina kurser då de uppskattar hur upplägget i kursen ser ut. Här du får daglig coachning av mig, och tillsammans delar vi med oss av våra egna erfarenheter.

I mina kurser fokuserar vi på det långsiktiga tänket och att inte låta sig stressas, en livsstilsförändring måste få ta sin tid. Och många är de i mina grupper som har gått ner i vikt och som har gått om mina kurser, och hade de gett upp de veckor när vågen står still eller om de gått upp i vikt så hade de inte varit där de är idag med många kilon minus på vågen. I mina grupper får vi stöd och pepp i med- och uppgång så att vi hela tiden har motivationen att se framåt.

Kom ihåg att det omöjliga är möjligt om vi bara låter det ta sin tid. 

Ny Kursstart 24/5 - 21/6 veckor för 199 kr.

Känns detta spännande och du vill vara med i min grupp som startar den 24/5 och fyra veckor framåt så kan du klicka här så kommer du till kursen och kan läsa mer där.
 
Det här är några av mina verktyg som jag lär ut:
  • LCHF-kost: ni kommer varje vecka att få nya veckomenyer att följa
  • Mentala biten med daglig personlig coachning 
  • Att sätta mål
  • Sysselsättning
  • Rörelse
  • Självsabotage
  • Sockerberoende
  • Belöningsäta
  • Och mycket mera....