Hälsokurs start 12/4

Nu är det dags att dra igång en till av mina kurser på distans. Är så glad och tacksam att de som går mina kurser trivs och känner att de blir motiverade. Jag coachar dagligen och tillsammans med övriga medlemmar så diskuterar vi allt som vi känner och hjälps åt.

Att det går att göra en hållbar förändring och att ingenting är omöjligt, där känner jag att jag har mycket att lära ut. 

 

Foto från min 70 kg viktresa

Jag har ju skrivit 3 olika kurser och håller på att skriva min fjärde kurs nu, men den blir inte klar förrän lite längre fram. Men då det är många som skriver och gärna vill börja nu så har jag bestämt mig för att starta upp ytterligare en kurs nu. Många som gått mina kurser går gärna om dem igen då det alltid blir nya diskussioner med nya medlemmar och nya inputs. Att jag får förtroendet att vägleda er efter mina erfarenheter känns väldigt hedrande, och tanken med denna kursstart nu är att jag kommer ta det bästa ur alla mina tre kurser till denna kurs för att verkligen ge er personliga och inspirerande inlägg. 

Då påsken är i antågande snart och veckorna går fort så kommer den här kursstarten att bli den 12/4 till 10/5. Fyra veckor för 199 kr (ca 50 kr/vecka). Men redan den 8/4 får ni i gruppen er första veckomeny så att ni i lugn och ro kan planera och förbereda er inför vår kursstart på måndag den 12/4.

Du kan gå med i min kurs redan nu HÄR  och där finner du även mer information. Kursen ligger vilandes tills den startar.

Extra bonus för er som går med nu är att ni i gruppen kommer få några förslag på mat/recept inför påsken.

Jag ser verkligen fram emot min nya kursstart och att personligen hjälpa er där ni är.

Fyra veckor 12/4-10/5 199 kr

Färdiga veckomenyer varje vecka

Daglig coachning