Baka med frukt och grönt

Nu har min vän Birgitta Höglund släppt sin sjunde kokbok som blev en fantastisk bakbok. "Baka med frukt och grönt" utan gluten och med färska råvaror och frukter.

(null)
 
Birgitta har återigen skapat en bok med kvalite och en massa hälsosam inspiration. Den här boken är inte bara en fröjd för ögat med vackra bilder som hon tagit själv, den är även som ett uppslagsverk med allt som Birgitta skriver och berättar om alla ingredienser hon använder. Så passa på och köp din bok som får en att längta till sommaren.
Nu finns boken att köpa både på Bokus  
#1 - - Birgitta Höglund:

Tack för ett fint inlägg, så glad att du tycker om min bakbok. Du har varit ett så fint stöd under hela processen med boken, tacksam över att jag fått ha dig som smakråd, det har betytt mycket.
Du har ju fått vara med bakom kulisserna på båda mina senaste kokböcker vilket tidskrävande jobb det är, inget man får till på bara några veckor.
Stor kram och njut av sportlovet!

Svar: Det har varit så spännande att få följa ditt bokskrivande och där man förstår vilket arbete som ligger bakom. En fantastisk bok för alla som vill baka hälsosamt, kram
halvalindha

#2 - - Frida A:

Åh vad härligt med ännu en kokbok från Birgitta, jag har precis börjat äta lchf och beställde hem Gröna sköna tillbehör, en helt underbar kokbok. Nu blev jag nyfiken och vill spana in hennes nya, tack för tips och bra blogg. Hittade precis hit via DietDoctor

Svar: Vad fint att höra och välkommen till min blogg. Har skickat meddelande till dig på messenger.
halvalindha