Inspiration och tävling

I dag firar min vän Birgitta Höglund 12 år som bloggare. I 12 år har hon generöst delat med sig av sina recept gratis på sin blogg och även inspirerat oss med sin hälsoresa. Så då tycker jag att det kan ju inte passa bättre än att få lotta ut ett signerat exemplar av Birgittas senaste bok Baka med frukt&grönt till någon av mina läsare. Allt du behöver göra är att kommentera varför du vill vinna hennes bok och sedan drar jag en slumpmässig vinnare, och tävlingen pågår till på söndag 13/6 kl. 24:00.
 
(null)
 
Vill du läsa mer om Birgittas hälsoresa så kan du kika in här på hennes fina blogg och vill du köpa hennes nya bok eller någon annan av hennes böcker så kika in här. 
#1 - - Petra Österberg:

Jag har nyligen fått diagnosen fibromyalgi och försöker lära mig att laga /baka utan gluten då jag mår bättre då 😍 Skulle bli väldigt glad över att vinna ett exemplar 🤩
//Petra

Svar: Grattis du har vunnit Birgittas bok <3

halvalindha

#2 - - Maria Åkesdotter :

Birgitta är en stor inspirationskälla för mig och jag har testat flera av hennes recept bl.a. Lamm Korma, som vi i Matlaget gjorde om till vegetarisk från Låt Bönorna Förändra ditt Liv. Skordalia mums och ceviche gjordes vid samma tillfälle. Så gott! Min bästa kokbok!

#3 - - Elizabeth Olsson:

Skulle så gärna vilja vinna Birgittas bok, hon har så många bra recept.

#4 - - Sonja:

Jag gillar hennes böcker för att de har mindre sötning och det finns en enorm variation i dem. Den här boken skulle vara rolig att arbeta sig genom.

#5 - - Julia Ceder:

Jag skulle gärna vilja vinna denna bok eftersom ett jag är ny med celeki, kul med lite recept 😍

#6 - - Anonym:

Åå denna hade kunnat mig inspiration ❤