In med det nya......

Tror att vi alla på ett eller annat sätt kan konstatera att år 2020 har påverkat oss både negativt och kanske även positivt. År 2020 för mig personligen skulle vara året då jag skulle ut och föreläsa, min helt nya föreläsning om min "Andra resa", tillbaka efter mitt viktåterfall, Men istället blev allt inställt. Men istället för att gräva ner mig i det så har mina hälso/vikt-kurser på distans istället tagit mer fart och har fungerat så mycket till det bättre, det har varit enormt kul och inspirerande för mig att få möjlighet att i en grupp tillsammans coacha alla deltagare, det ger mig så mycket glädje.
 
 
Förutom Corona som har ställt till det för oss alla så fick jag väldiga problem med min axel och fick gå på Cortison-sprutor med jämna mellanrum hela våren, så min träning började hamna på efterkälken. När jag inte kan träna som jag vill så mår jag inte bra, jag behöver verkligen balansen mellan kost och motion för att må 100 % bra. Det var inte som så att jag trillade av banan igen, men vågen stod still hela våren och hösten när jag ville ha bort mina sista fem kilon. Men är det något jag lärt mig så är det att det är minst lika viktigt att kunna stå still i vikt som att gå ner i vikt. När sedan hösten kom började jag få problem med klimakterium; ja, jag närmar mig 50 år med stormsteg!!!!
 
Sedan så fick jag oerhört stora problem med blödningar hela hösten/vintern, såpass att mitt blodvärde sjönk från Hb 144 till Hb 80, vilket slutade med att jag fick blodtranfusion på sjukhuset. Trötthet och yrsel var några av de symptom jag fick, plus att min kropp samlade på sig vätska pga av blodbristen.
 
Men nu äntligen är mitt blodvärde på topp igen, och jag mår mycket bättre. Men jag kan bara konstatera att år 2020 var verkligen inte mitt år! Men nu blickar jag framåt och ser fram emot att jag fyller 50 i år och har stora planer, och jag fortsätter mina distanskurser som jag verkligen brinner för.
 
Vill du vara med i min kurs som startar nu den 25 januari och 6 veckor framåt så passa på att gå med redan idag för endast 299 kr. Gruppen finns på Fb och ligger vilandes fram till vår kursstart. Vill du läsa mer om vad kursen innehåller finner du mer information här, eller så går du med i kursen direkt här.
 
 
Varmt välkomna till sex spännande veckor tillsammans.
#1 - - Madelein - om hälsa:

Jag hade ett riktigt bra år om jag ser rent ur ett egoistiskt perspektiv. Många bitar som föll på plats hälsomässigt. Världsligt var ju året inte särskilt upplyftande dock.