Kursstart hälsa /vikt 25/1

Nu startar jag upp en ny kurs inom hälsa och viktminskning. Jag har ju haft flertalet kurser under förra året och har precis avslutat min julkurs som pågick under hela december och över nyår, och jag måste säga att kursen blev väldigt lyckad där många kände att de kunde hantera julens alla frestelser på ett helt annat sätt med stöd av mig och gruppen.

 

De flesta av oss vet redan vad det rätta är att göra, det svåra är att göra det. Det jag märker i mina cirklar så är det att stödet från alla i gruppen är otroligt viktig. Att mötas av förståelse och hur man kan hantera livets situationer som händer runt oss för att få det till en hållbar viktminskning och hälsa. Många i mina cirklar känner att gruppen har varit livlinan för att inte falla dit.

Jag vill förtydliga att jag arbetar efter mina egna erfarenheter inom LCHF och de kunskaper som gjort att jag lyckats gå ner i vikt och fått detta till att bli en hållbar livsstil. Med min egen erfarenhet av att ha vägt 140 kg så vet jag hur tufft det är att nå sina mål, och att ha någon vid din sida som själv genomgått samma resa och som vet om alla fallgropar och hur du ska tänka för att lyckas kan vara det verktyg du behöver. 

Så vill du också gå med i min kurs som startar den 25/1 och pågår till 8/3, hela 6 veckor tillsammans så kan du redan idag gå med här. Gruppen ligger vilandes till vår kursstart och mer information får du i vår grupp.

Priset för 6 veckor är endast 299 kr, så för mindre än 50 kr per vecka så får du daglig coachning av mig och nya veckomenyer varje vecka.

Att göra en förändring och börja tänka om för att få det till en hållbar livsstil; det är det som är utmaningen så att vi slipper börja om och om igen varje måndag.

Fokus på hälsa, må bra, tålamod, hållbara och lättsamma veckomenyer, viktminskning, den mentala biten och mycket mer, så varmt välkommen du med att gå med i min kurs här.