Kursstart 12/10

Nu startar jag upp ytterligare en kursstart för min nya höstkurs då fler vill gå den, vilket känns jättekul. Så känner du dig redo och är det dags att ta tag i din hälsa?Ta chansen och var med i min hösttart som börjar den 12/10.
 
Min kurs är 4 veckor lång där jag dagligen coachar er via mina inlägg i gruppen och ni kommer att få färdiga LCHF-veckomenyer under dessa veckor. Veckomenyerna är recept som jag själv har ätit för att lyckas gå ner i vikt, varför jag då vet att de fungerar. I mina grupper utgår jag från mina egna erfarenheter med en viktresa på minus 70 kg och nu i min andra resa efter ett smärtsamt återfall där jag nu har lyckats gå ner mina 25 återfalls kilon som jag gick upp.
 
Även om man inte gått min första kurs så kan man självklart vara med i denna kurs, men det gäller att du då vet hur LCHF fungerar. Det är nya fräscha veckomenyer och mycket fokus på den mentala biten som så lätt glöms bort i denna djungel av olika kurser som finns. Jag menar det mesta sitter ju faktiskt i huvudet, eller hur?
 
4 veckor med daglig coachning och mycket mer för endast 249kr. Du kan redan i dag gå med i gruppen som ligger vilandes till vår kursstart den 12/10.