Det omöjliga är möjligt

Min nya kurs "Uppföljning" börjar nå sitt slut för deltagarna och jag blir så glad över att gruppen har fungerat så bra. I mina grupper så äter vi inte bara för att gå ner i vikt utan vi siktar på att må bra och på vår hälsa i stort. Gemenskapen i grupperna är så viktig där vi stöttar varandra och delar med oss av allas våra erfarenheter, och det tillsammans med mig som skriver och coachar i gruppen har visat sig fungera väldigt bra.
 
Det känns alltid så trist när en kurs slutar, för man lär känna varandra litegrann (ja, på något konstigt vis så skapas relationer även på en distanskurs) och man vill ju gärna vara med hela vägen med dem till deras mål, men tyvärr så skulle jag ju inte hinna med att vara det. I alla mina grupper/kurser så fortsätter gruppen sedan tillsammans för de som vill medans jag kliver ur vid kursslut. Men i och med detta så startar jag nu upp en till 4-veckors uppföljningsskurs med start den 21/9 och slut 19/10 för endast 249 kr. Daglig coachning, diskussioner och färdiga LCHF- veckomenyer ingår.
 
Du kan gå med i min kurs redan idag som du hittar här ! Gruppen ligger vilandes tills vår kursstart.
 
Sedan blir jag så väldigt glad över den spontana feedback som jag får och tänkte dela med mig av några kommentarer om min kurs <3 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
 
 
#1 - - Lena:

Är det en tredje grupp eller är det samma som den uppföljningskursen som slutar i dag.

Svar: Det är samma grupp som slutar på måndag 7/9
halvalindha