Julkurs, start redan i morgon.........

Har du inte anmält dig än till min julkurs "Jul med halvalindha" så har du fortfarande chansen. Under 5 veckor får du personlig coachning av mig varje dag och nya veckomenyer varje vecka för endast 70 kronor veckan. 
 
 
Min tanke med denna grupp är att vara ett stöd tillsammans med er genom julens sockeryra, glöggmingel, chokladaskar, julbak och mycket mer som hör julen till. Att frossa är ju ett känt faktum som hör till julen, jag menar vad vore en jul utan att få unna sig allt det goda och koka knäck och pyssla hela december månad ut. Och sedan efter nyår avlägger vi traditionellt vårat nyårslöfte: det är nu det ska hända, fulla av socker känner vi oss lika yra och i obalans som en liten humla som sugit för mycket nektar så det bara snurrar. Men i år ska det bli annorlunda, så vi slipper detta.
 
Men vad är en jul utan allt detta? Jo, man kan faktiskt fira jul och ha det mysigt med tradioner utan socker,  jag lovar. Så känner du dig redo att ta dig igenom jul och nyår tillsammans med mig och andra medlemmar som är i samma sits så är du varmt välkommen i min grupp "Jul med halvalindha".
 
Tillsammans tar vi en dag i taget under december med daglig coachning genom glöggminglet, julbakningen osv. Vi kommer att fixa det tillsammans och lära oss hantera allt på ett bättre sätt.
 
Självklart är det nya veckomenyer till er så ni får ny inspiration, och dessutom kommer det bli en del överraskningar i vår grupp. Anledningen till att gruppen är 5 veckor lång är för att vi tillsammans ska hinna förbereda oss innan decembers månad börjar, och för att vi även förutom julen ska ta oss över nyår också.
 
Det känns riktigt inspirerande att få starta upp denna helt nya kurs med er. Gruppen tjuvstartar redan imorgon, så känner du att det är dags så är du välkommen till vår grupp. 
5 veckor till priset av 349 kr. Kursen pågår mellan 30/11  - 4/1 - 21.
Kom ihåg; Jag ger er verktygen och ni gör jobbet!
 
#1 - - Grantcoeby:

Vi har samlat de basta porrbilderna och kombinerat dem i stygga kategorier som vacker det storsta intresset bland alskare av passionerad sex.
Har kan du hitta allt som ditt hjarta onskar: fran hard sex i naturen och slutar med galet gruppknull.
http://xsle.net/3yz4c
Att titta pa erotiska bilder av charmiga smala brunetter, blondiner med underbara brost, stiliga killar med stora boners eller mogna man, ar det omojligt att inte bli kat.
Professionella porrskadespelare och bara alskare av javla, for att lugna sin lust och uppleva en orgasm, med all sin passion har de hett sex, vilket resulterar i utmarkta kvalitetsfoton.
http://gongpo.moum.kr/8t7t
Lustiga kycklingar inte bara med aptit tar de starka stammarna av sina upphetsade man vid kinderna, utan utsatter ocksa garna sina smala slitsar for hard penetration.
Killar alskar bara avsugning och njuter av onani.
https://darknesstr.com/3w4yj

#2 - - Brianguevy:

Resultatet av programvaran talar for sig sjalv ...

https://856253euro.page.link/CGdox6ADLDz9iuVW8

precis som utlovat tjanade jag over 13 000 dollar varje dag.

Behover jag verkligen saga mer?

https://856253euro.page.link/7Vi6PffeWg597Qts8