Ta chansen till min hälsostart 18 maj

Skulle du vilja lämna in din trasiga bil till en mekaniker som säger sig veta hur man ska göra och sedan tittar man på dennes egna bil och den fungerar inte då den har samma fel? Varför fungerar inte det på dennas bil? Eller vill du hellre lämna in din bil till någon som säger sig kunna hjälpa dig och dennes bil fungerar? 
En rätt intressant reflektion tycker jag.
 
Vill du komma med i min nya kurs som börjar den 18/5 där jag coachar er varje dag i 4 veckor framåt, och där ni får färdiga veckomenyer under fyra veckor för endast 249 kr.
 
Tanken med denna nya kurs är att jag vill ge fler möjlighet att delta i den och testa mitt koncept som fungerar. Skillnaden mot mina föregående kurser är att denna grupp blir större och det blir ingen individuell coachning till detta pris. Så känner du att du vill vara med så är du välkommen att söka medlemsskap i min nya grupp Hälsostart halvalindha här.
Att dela med mig av mina erfarenheter och den mat jag äter som gjort att jag lyckades gå ner 70 kg, och även nu lyckades med att ta bort mina 25 återfallskilon, känns riktigt bra. Jag vet att det fungerar och har många mentala bitar som jag använder mig av för att hantera livets alla olika frestelser och frustrationer som kommer och går under en förändring.
 
 
Så du är varmt välkommen att delta i min distanskurs där jag visar dig vägen, MEN kom i håg att det är du som måste gå den.
 
Vill du läsa mer om min distanskurs kan du klicka här eller vill du gå med nu kan du klicka här för Hälsostart halvalindha. Kursen startar den 18/5 men redan nu i helgen får ni er första veckomeny så att ni hinner förbereda er och handla, gå med redan nu för att säkra din plats.