Snart dags.....

Nu är det nära till min nya kurs på distans börjar den 18/5 och fyra veckor framåt. Daglig coachning och nya veckomenyer att följa varje vecka. Då denna kurs är ett nytt koncept som jag vill testa så kostar den endast 249 kr!
Vill du läsa mer om min kurs så kika in här eller anmäl dig direkt redan nu till Hälsostart halvalindha.
Redan nu i helgen så kommer ni att få er första veckomeny så att ni hinner förbereda er och inhandla.
 
Och kom i håg; Jag stannar inte när jag är trött, jag stannar när jag är klar!
 
 
#1 - - Lena:

Ser fram mot detta har ätit lchf i många år men halkat av banan sista halvåret. Känner jag behöver en rejäl spark där bak och pepp.

Svar: välkommen i gruppen <3
halvalindha

#2 - - EReuajqBWLJNTp:

sPcuiGbOz

#3 - - TcwjyvmZAMa:

ERqbaghSYDcnBHs

#4 - - Disa Svensson:

Tack för alla dina råd <3

Sänder alla mina tankar till er och era läsare i dessa Corona tider <3 Tillsammans kan vi klara det <3<3<3. Här är mina bästa shoppingtips under min karantän <3

Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Lyko:
https://referme.to/9vACAmo

Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Refunder:
www.refunder.se/b/Spara50

MEMBER:
https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355

NI ÄR BÄST <3

Tack för denna sida <3<3<3
Här är min bästa hemlighet till er  Kram

#5 - - monica:

Jag känner inte för några krav på mig själv nu. Är så less på corona karantän, fått ge upp cafeer, ha darbetsträffar, språkkurser. Allt kommer att vara stängt i sommar. Jag saknar aktiviterna och småkaksdegen!! Jag brukar baka några sorter mjuka kakor och småkakor. Det färdiga söta brödet kan kvitta, men sommaren blir trist. Så nu går jag hundpromenader och pratar med folk på vägkanten. Barnbarnet konfirmeras i Säffle, bara föräldrar med med all begränsning. Jag knaprar äpplen och morötter i tristess, det går man inte upp av. Ha det bra den fina våren!

#6 - - Nisse Hult:

Egentligen borde ALLA var överfulla av kunskap om vad det är i deras livsstil, deras kostintag etc. som gör den orkeslösa, feta, överviktiga, ständigt trötta, fina måltavlor för allehanda sjukdomar och krämpor men tydligen måste de till ständiga repitioner gäller både män och kvinnor. Det finns enkla recept men dom är bara för enkla tyvärr. Sommaren närmar sig, ta vara på den och ändra era liv.

#7 - - monica:

Haha. Som en skänk från ovan har jag blivit ombedd att baka 2-300 bullar till midsommar, utan pärlsocker ovanpå. Och Nisse Hult: hur många supar är lagom för en alkis per dag, hur många cigaretter om dagen (3???) för en.storrökare, en spelberoende måste kunna nöja sig med att spela för 20 kr dagen!!? Allt skulle räcka och bli över för mig!! Men mat, ätande, där har du ingen insikt, där kan du inte ge några råd

#8 - - Nisse Hult:

@ Monica
Vilka råd vill du ha angående mat & ätande överlag?
Ex hur man ändrar kost för att förbättra sin TGL/HDL kvot?
Hur man höjer sitt HDL värde?
Hur man sänker sitt LDL värde?
Hur man sänker sitt TGL värde?
Hur man äter för att gå ner i vikt, öka muskelmassa, ork, energi på samma gång?

#9 - - monica:

Nisse Hult. Mina blodfetter, blodsocker, blodtryck, elektrolyter mm är normalt. Har övervikt men inte fetma. Åldern mer närmare 100 än vikten, hälsan är bra ,men skulle gärna ha energi som en 50 åring.