Gröna, sköna tillbehör

Äntligen kom den i min brevlåda, som jag har längtat efter att få se hur den blev. Det här det är ingen vanlig kokbok, det här är som att få tillgång till en fantastisk skatt. Jag skriver givetvis om min vän Birgitta Höglunds nya bok "Gröna sköna tillbehör för ett friskare liv"

(null) 

Jag som fått äran att ha varit med under tiden som Birgitta skrivit boken kan lugnt säga vilket hårt arbete som ligger bakom boken. Hur hon har lagat varje recept hemma i sitt kök, varit ute i naturen på otagliga promenader för att hitta exakt den där fina platsen att ta ett foto på. Ja, för det är nämligen som så att Birgitta har tagit alla 70 foton själv och det tog henne fyra månader att ta dessa. Och det är en fröjd för ögat att läsa recepten och se de vackra bilderna tillsammans. 

(null)

Foto; Jan Andersson LT

 Att jag har fått vara med på ett litet hörn och fått välja ut vilket foto som är finast m.m. har varit jättekul, jag som själv inte har skrivit någon egen bok än tycker att det har varit så spännande att se hur boken har vuxit fram.

(null)

 Jag har ju känt Birgitta i många år nu, jag kommer ihåg hur jag raggade upp henne för en kaffedejt i ett meddelande på Facebook då jag upptäckte att vi bodde i samma stad, jag fick fråga två gånger, sedan fick jag min dejt och sedan dess är Birgitta och jag mycket nära vänner. 

(null) 

Jag kommer i håg när Birgitta frågade om jag ville läsa en text som hon skrivit om sin hälsoresa till hennes nya bok och jag blev så gripen för det var saker som jag inte kände till. Birgitta berättar så öppet om alla svårigheter som hon haft i livet med ryggproblem, fibromyalgi, mobbing och djup depression, övervikt  och hur hon sedan kämpat sig framåt i livet och hur hon äntligen fick ge ut sin första kokbok.

Ja, som ni hör så är Birgittas nya bok så mycket mer än en kokbok, hon har verkligen lagt ner all sin kärlek och tid till denna bok och jag rekommenderar den varmt. 

Det är så många inspirerande recept på tillbehör till vårens och sommarens alla middagar.

Vill du också köpa Birgittas nya bok så har Bokus just nu en hälsokampanj och där kan du klicka hem den för endast 170 kr. Och varför inte passa på köpa den och ge bort nu när det är morsdag i slutet på maj❤️

(null)

Tack Birgitta för att jag blivit omnämnd i boken, det har varit en ära❤️

(null)

 

 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#1 - - Birgitta Höglund:

Tack, Lindha, för att du varit ett så stort stöd under hela resans gång, det har varit ovärderligt att få dela alla tankar och funderingar om boken med dig!

Svar: Tack själv Birgitta, det har varit en ära och så roligt <3
halvalindha

#2 - - Birgitta Höglund:

Tack, Lindha, för att du varit ett så stort stöd under hela resans gång, det har varit ovärderligt att få dela alla tankar och funderingar om boken med dig <3