Våg lycka


Jag får många mejl nu om hur jag gör och äter, mer specifikt vad som gör att jag lyckas minska i vikt så bra nu i min andra resa. Jag får till och med telefonsamtal till mig privat och där vill jag sätta stopp, jag har inte tid möjlighet att hjälpa er så. Men mejla mig gärna om ni vill ha hjälp med kostplan, motivation med mera så skickar jag er prisförslag för jag kan inte jobba gratis.


Jag har legat helt däckad i en vecka med influensa, jag som inte har varit förkyld på flera år och med en inflammation i axeln som gör att jag inte heller kan träna som jag vill så börjar det verkligen krypa i mig.

Men det som känns skönt är att detta oavsett min förkylning och att jag inte kan träna nu så påverkar det inte min mentala inställning, det får mig inte att falla dit och äta eller att få återfall. 


Allt har sin tid, vi kan inte alltid vara på topp, vi mår inte alltid bra och vi har inte inspiration och motivation varje dag, så det är dessa dagar vi måste klara också för det är ju dom dagarna som gör att vi tar oss vidare eller hur? Skulle jag ge upp de dåliga dagarna då kommer jag aldrig att komma fram till mitt mål.


JAG STANNAR INTE NÄR JAG ÄR TRÖTT, JAG STANNAR NÄR JAG ÄR KLAR!


Jag försöker få in träning/rörelse 5-6 pass varje vecka, och gärna med variation så att min träning inte blir tråkig. Varje pass är mellan 45-60 min: promenader i bra tempo så jag får upp lite flås, gärna med lite intervaller så jag höjer pulsen lite. Cirkelpass med min Pt Jonas där vi tränar styrka, balans och pulshöjande övningar på motionscykel, rodd och stakmaskin.

Det är ungefär så som min träning sett ut hittills. 


Vad det gäller maten så äter jag endast Frukost, lunch och middag. Fett, protein och grönsaker samt mejerier i lagom mängd. Jag väger inte min mat, jag räknar inga kalorier och jag äter fullfeta produkter och det bästa av allt; det fungerar. 


Självklart har även jag mina dagar när det känns som jag vill kasta in handuken men skillnaden är att jag gör det inte, för jag vet att det kommer inte hjälpa mig i längden. Jag äter inga substitut bakat på godkända LCHF bröd eller bakverk, jag äter inga bär, jag äter ingen vispad grädde. JAG vet att detta är okej inom LCHF, MEN under viktminskningsfasen blir detta bara en bromskloss och kan även fälla krokben för dig då det kan göra att du blir triggad och det vet vi ju alla hur det kan sluta. 


Avslutningsvis så var det dags för mig att väga mig igen och gissa min lycka när vågen visade på MINUS 6 kg !!!!!

Jag är snart i MÅL och den känslan är så skön!!!!


Vill du gå min kurs/cirkel som startar snart? En fyra-veckors kurs där ni får veckomenyer så som jag äter nu som gör att jag lyckas nu i min andra resa. Där jag coachar er i den mentala biten som är minst lika viktig som kosten. Anmäl ditt intresse till mig och för att få mer information. Ni kan även läsa om min cirkel om ni scrollar ner lite bland mina blogg inlägg.

OBS Begränsat antal platser och min cirkel är inget för dig som vill blanda in LCHF bakverk, bär, LCHF bröd. 4 veckor nystart men som ger dig resultat och stöd av mig och övriga deltagare. Nu kör vi!!!


Mejla ditt intresse/info till;

lindha.vikstrom@jamtland.st

(null)#1 - - Lilli:

Grattis! Jag beundrar din ståndaktighet!

#2 - - Anonym:

Hej! En fundering: tror du att träningen bidrar till viktminskning eller är det kosten enbart?

Svar: Hej, man ska inte behöva träna för att lyckas gå ner med LCHF, men jag tror givetvis att min träning är en bidragande orsak. För mig är träningen också viktig för att den hjälper mig att hålla mig fokuserad, jag mår väldigt bra av att röra på mig. Sedan måste vi alla hitta det som passar just dig.
halvalindha

#3 - - Birgitta Höglund:

Du har varit en sån kämpe, så roligt att det går så bra, trots att du varit sjuk. Du är en förebild för många som kämpar, så bra du startar kurs och delar med dig av hur du gjort.

#4 - - monica:

Man får endorfinglädjekickar av rörelse. För mig hundpromenader. Nu har du gått ner 20 kg sen julen -18, tror jag. Har föreslagit dig på föreläsare på LCHF i Säffle! Var väl 2015-16 som jag hörde dig sist. Var på eventet 2019. Det var flera föreläsare helt över min nivå,inga som man kunde jämföra sig själv. Utom läkarna Hexeberg från Norge. Hade med då 13 åriga barnbarnet, han tyckte andra föreläsare var intressanta. Beundrar dig verkligen, svårt med återfall, men det klarar du bra!😊😊. Jag är selektivt ätstörd, så blir ätandet fel.