Ringar på vattnet

Att sätta upp delmål fram till det stora målet är något som jag verkligen tycker är ett viktigt verktyg för att lyckas med det man vill uppnå, oavsett vad målet är. 

Jag har nu i min andra resa satt upp flera delmål, för när man når sina delmål så skapas en sådan måbra känsla som ger dig kraft att orka fortsätta vidare till nästa mål. Att få bekräftelse är ju något som vi vet är viktigt oavsett i vilket uttryck bekräftelsen visar sig i.

Ett av mina delmål var ju att komma i min blå Filippa K klänning som jag har skrivit om i ett inlägg nyligen (självklart har jag haft flera delmål fram till klänningen som varit huvudmålet). Nästa delmål är att klänningen ska sitta lite mindre tight på mig.

Men jag har lyckats nå ännu ett delmål nu som tog mig med en väldigt känsloglädje då jag inte trodde jag var där än. Men jag har återigen lyckas komma i mina vigselringar, jag och min man gifte oss 1998 och nu kan jag äntligen ha dem på mitt ringfinger igen, det är fyra år sedan jag kunde ha dem på mig i och med mitt långa återfall i vikten.

(null)
 

Det känns viktigt att nämna att delmål inte bara betyder siffror på vågen utan kanske ännu viktigare att sätta upp emotionella delmål.

Jag vet att det går att göra en förändring och att det går att lyckas nå sina mål. Visst, jag kan erkänna att det kan vara bitvis jobbigt med tuffa utmaningar där man gärna vill ge upp, men jag kan lova er; Ge aldrig upp! Känslan att lyckas är helt klart värt allt slit.

Vill du gå min sista kurs nu innan sommaren som startar den 23/3, anmäl dig då till min mejl: lindha.vikstrom@jamtland.st 

Du kan även läsa mer om min kurs här. 

 
 
#1 - - Lilli:

Grattis!