Uppföljningskurs start 10/8

Den 10/8 startar jag upp min helt nya uppföljningkurs för de som tidigare gått mina cirklar/kurser, det är ett helt nytt material och nya veckomenyer. 
 
Många som har gått mina kurser har gärna velat att den skulle varat längre än 4 veckor, och därför har jag nu arbetat ihop en uppföljningskurs till min första kurs, en fortsättning liksom. Tanken är att man går min kurs i fyra veckor där vi tillsammans går igenom grunderna i LCHF-kosten med lättare baskunskaper och den mentala biten givetvis, sedan så kör man själv i några veckor och om man sedan vill så kan man därefter hoppa på min nya fortsättningskurs där vi fortsätter att jobba med den mentala biten, motivationen och alla fallgropar under resan till målet. Vi jobbar även med hur vi ska få det till en hållbar livsstil när vi nått vårat mål.
 
Självklart kommer ni då att få helt nya frächa veckomenyer under dessa fyra veckor. Jag har själv suttit och arbetat ihop detta nya material och måste säga att det känns väldigt bra. I nya kursen så ingår veckomenyer och daglig coachning i fyra veckor för 249 kr. (dock ej individuell coachning till detta pris)
 
Vill du vara med i nya uppföljningskursen med start den 10/8 -7/9 så klicka här på länken så kommer du till gruppen.
 
Vill du börja med min första kurs med start den 31/8 - 28/9 så håll utkik här på bloggen så kommer mer info inom kort.