I mål

Nu är jag i mål och det är denna tidning också! Ni har väl hört talesättet man ska sluta när man är på topp, även om jag personligen hade önskat att tidningen skulle fortsätta vidare. Både Margareta Lundström och Bo Zackrisson har ju lagt ner enormt mycket arbete genom åren för att kunna ge er intressanta fakta blandat med olika krönikörer där jag de sista två åren fick äran att skriva för denna tidning.

Men även om denna tidning ej kommer att finnas kvar så har ni alla möjlighet att följa flera av oss som skriver här i LCHF magasinet där ni fortsättningsvis kan ta del av våra tankar, recept, bra fakta m.m. eftersom många av oss har bloggar där ni kan kika in o läsa gratis. För mig har det varit en stor ära att ha fått se mina egna ord tryckta i LCHF- magasinet.

 
För mig personligen fortsätter min resa mot nya mål och nya visioner. Att alltid ha något att se fram emot och att arbeta för är så viktigt, för när vi når de där små målen så skapas en sådan må bra känsla som ger oss den där kicken och energin att orka vidare till nästa mål. Mina mål nu är att fortsätta sprida inspiration via min blogg och därigenom kunna hjälpa andra och även genom kurser som jag arrangerar. Mina personliga delmål är att springa tjejmilen igen, och något som jag tycker är ett rätt viktig och roligt mål är även att sätta upp ett årsmål. För mig är det när jag fyller 50 år nästa år, jag som aldrig har haft någon fest när jag fyllt 30 och 40 år, för då när jag vägde 140 kg så kände jag att jag inte var värd det, men nu ska det äntligen bli fest stor 50- års fest.

Ni som vill kan komplettera med LCHF magasinets gamla tidningar, det finns oerhört mycket läsvärda artiklar, ni kan enkelt skicka ett mejl till; pren@lchfmagasinet.se   

Varm kram till alla där ute och kom ihåg; inget är omöjligt men det omöjliga kan bara ta lite längre tid. 

#1 - - monica:

Lycka till med alla mål! Själv ska jag lyfta mig i håret och undvika att tänka på att tugga!. Har plockat fram SSSkaldemans bok och får byta ut t ex kokos, grädde till smör och rapsolja. Vill försöka ta mig ner 8 kg. Är inte som min dotter eller systerdöttrar som hela tiden plockar i ett med olika göranden. Jag som vill sitta och lösa korsord. Så mycket är nedstängt. Vi var på ett folktomt museum, nästan tommare köpcentrum vid norska gränsen och en dag iväg till ett räkmacke kafe. Ha det bra i sommar! Får önska lagom värme för motionens skull inför tjejmilen!