Cirkel start

"Gemenskap, att involvera andra som har samma mål. Att ha en coach som peppar dig vid bakslag och firar med dig när du lyckas". Detta citat summerar verkligen min personliga cirkelkurs som du kan vara med i. Den startar den 13 januari och 4 veckor framåt. Jag som själv är i min andra resa vet hur jobbigt det bitvis är upp och ner mentalt. 

(null)

Med LCHF lyckades jag gå ner 70 kg och jag vet hur bra man mår på den här kosten och jag vet att det är det enda som fungerar.

Nu i min andra resa så har jag återgått till mitt framgångsrecept och viktminskningen visar tydligt att jag är på rätt spår igen.

Nu startar jag upp mina cirklar/grupper igen och det är begränsat antal platser då jag vill ha kvalitet i stället för kvantitet. 

Jag vet att gemenskap är så viktigt för att lyckas, att tillsammans veta vad det handlar om. Jag menar; ingen som inte varit där vet hur det känns, hur jobbigt det kan vara, men tillsammans med andra som förstår och att man motiverar varandra så hjälper det oss att nå våra mål.

Mina kurser är personliga och jag delar med mig av hur jag lyckas och gemenskapen i mina cirklar har alltid varit bra. Känner du dig redo att göra en förändring? 

Cirklarna kräver att du har ett FB-konto.

Distanskurs via nätet i 4 veckor;(FÅTAL PLATSER KVAR)

Start vecka 3; 13/1-20 - 10/2-20

Pris; 1295 kr


Fysisk/distans i Östersund i 4 veckor;

Start vecka 3; 13/1-20 - 10/2-20

Pris; 1495 kr

Vill du läsa mer om mina cirklar, så kan du läsa HÄR

För anmälan mejla till; lindha.vikstrom@jamtland.st

#1 - - OVbSopDcWlAz:

xCsINTcOMiVLqje

#2 - - uqDNIHUT:

EpMAHPztaeLfY

#3 - - monica:

Jag undrar om du är i ketos nu? Det försöker jag bli nu. Ska ju vara ett välsignat tillstånd med energi och glädje! Själv känner jag mig bara som.överdoserad på kaffe. Ska försöka halvera kaffeintaget från 8 till 4 dl dag. Känner du av något liknande?

Svar: Törs inte svara på om jag är i ketos, men jag mår väldigt bra även om jag har mina dåliga dagar jag med, men det betyder inte att jag fuskar.
halvalindha